Căutare în funcţie de dimensiuni
Opţional
Toate
Selectați toate Ștergeți
0 / 16
Validați

Anvelope de ATV la preț redus : gamă largă de anvelope

AnvelopeLider vă propune o alegere vastă de mărci de anvelope ieftine pentru ATV-uri.

Utilizați selectorul de căutare pentru a găsi cele mai bune și mai ieftine anvelope compatibile cu ATV-ul dumneavoastră și beneficiați de sfaturile și expertiza echipei noastre. De la utilitar la rutier fără a uita ATV-urile de competiție, AnvelopeLider vă garantează că o să găsiți cele mai bune anvelope pentru ATV-ul dumneavoastră.

Listă de mărci

Găsiți toate tipurile de anvelope ATV

Pneul de agrement/pistă

Pneul de ATV de agrement este, în general, prevăzut pentru ATV-urile utilizate ocazional. Acesta oferă un bun raport calitate/preț precum și un confort în timpul conducerii, ambele foarte apreciate. Cu crampoanele sale mici veți putea păstra un maximum de aderență pe toate tipurile de piste.

Pneul de drum, omologat

Pneul de ATV omologat pentru drum are o structură ce se aseamănă foarte mult cu cea a unui pneu de mașină. El permite o aderență pe sol sec și pe sol umed. Ideal pentru plimbări pe șosele, vă permite să vă lansați, de asemenea, fără probleme, pe câteva drumuri neasfaltate.

Pneul de sport/competiție

Pneul de ATV sportiv este, adesea, montat pe ATV-uri cu cilindree mare. El oferă performanțe mai bune pe toate tipurile de soluri și de piste. Cu acest tip de pneu, puteți parcurge, cu viteză mare, orice tip de drum.

Pneul utilitar

Acest pneu, prevăzut pentru o utilizare profesională, permite, cu crampoanele sale late, o aderență maximă pe toate tipurile de terenuri. Pneul de ATV utilitar este foarte rezistent și stabil, permițându-vă să transportați sau să tractați material, precum și remorci, pe orice tip de suprafață.

Un mic truc privind pneurile de ATV: cu cât numărul de pliuri este mai mare, cu atât pneul este mai rezistent. Dacă circulați adesea pe drumuri cu pietre, privilegiați un număr mare de pliuri pentru a evita spargerea.

LiveChat
Whatsapp Messenger