225/50 R18 95V - Modificați

Antares Comfort A5 225/50 R18 95V

Categorie : 4x4, vară
E E 70 dB
Antares Comfort A5 225/50 R18 95V
70
Antares Comfort A5 225/50 R18 95V
E E 70 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 508,69 lei

Caracteristici

Marcă Antares
Model Comfort A5
Dimensiune 225/50 R18 95V
Modificați această dimensiune
Notație Europeană
E E 70 dB
Categorie
4x4, vară
Opinie
0.0 /5 (0 opinie)

Descriere

Antares Comfort A5 este un anvelopă de vară destinată vehiculelor 4x4, SUV, crossovers și minivans. Are o capacitate foarte mare de tracțiune și aderență. A fost conceput în mod special pentru a permite o conducere lină și ultra silențioasă. Banda de rulare asimetrică este foarte reactivă; manevrabilitatea și stabilitatea sunt superioare pentru un anvelopă din această categorie.

Descriere
opinie
Montare

Excelent drenaj pe teren umed

Excelent drenaj pe teren umed
În principal prin designul modelelor de sculptură, care asigură cea mai bună performanță a anvelopelor în ceea ce privește drenajul.
A. Patru canale mari principale de drenaj longitudinal, caneluri în formă de "Z" și drenuri orizontale deschise la umăr, pentru a asigura o conducere lină pe carosabil alunecos, tăind și drenând rapid stratul de apă, pentru a obține cele mai bune performanțe.
B. Cu un model de sculpturi larg și robust la umăr și întărit în partea sa inferioară.

Aderență precisă pe drum

Aderență precisă pe drum
Modelele de sculptură, în principal, precum și optimizarea structurii carcasei asigură performanțe excelente de ținere a drumului.
A. Trei nervuri centrale mari, pentru a asigura o reacție directă în sensul direcției alese, și de a oferi un ghidaj pentru o conducere precisă.
B. Cel mai bun design al conturului anvelopelor și cel mai bun bloc de sculpturi la umăr, pentru a asigura cea mai largă, cea mai puternică și cea mai uniformă bandă de rulare pe sol.

Confort ultra-liniștit

Confort ultra-liniștit
Datorită unui design complet al sculpturilor și structurii anvelopei, performanța generală a tracțiunii este îmbunătățită.
A. În legătură cu formula, structura și noul component utilizat, calitățile de aderență ale particulelor de negru de fum și ale polimerului macromolecular sunt sporite, iar aderența între banda de rulare și drum este de asemenea îmbunătățită.
B. Folosește cel mai popular model de bandă de rulare asimetrică
LiveChat
Whatsapp Messenger