245/35 ZR19 93W XL - Modificați

Antares Ingens A1 245/35 ZR19 93W XL

Categorie : Autoturism, vară
E C 72 dB
4.5 /5 (1 opinie)
Antares Ingens A1 245/35 ZR19 93W XL
72
Antares Ingens A1 245/35 ZR19 93W XL
E C 72 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 1 155,49 lei

Caracteristici

Marcă Antares
Model Ingens A1
Dimensiune 245/35 ZR19 93W
Modificați această dimensiune
Specificitate XL
Notație Europeană
E C 72 dB
Categorie
Autoturism, vară
Opinie
4.5 /5 (1 opinie)

Descriere

Antares Ingens A1 se caracterizează printr-o aderență optimă pe carosabil și un bun raport calitate preț.

Descriere
opinie
Montare

Aderență superioară pe teren umed cât și pe teren uscat

Aderență superioară pe teren umed cât și pe teren uscat
Datorită unui design complet al sculpturilor și structurii anvelopei, performanța globală a tracțiunii este îmbunătățită.
A. În legătură cu formula, structura și noul component utilizat, calitățile de aderență ale particulelor de negru de fum și ale polimerului macromolecular sunt sporite, iar aderența între banda de rulare și drum este de asemenea îmbunătățită.
B. Folosește cel mai popular desen de bandă de rulare asimetrică, sculpturile interioare, canelura verticală, canelura transversală, pentru a concentra efortul asupra aderenței pe sol umed, precum și lățimea exterioară a blocurilor de sculpturi, mărind suprafața benzii de rulare pentru a îmbunătăți aderența atât pe sol uscat cât și pe sol umed.
C. Folosește nylonul ca întărire a benzii de rulare, elimină mișcările excesive ale anvelopei, crește contactul între banda de rulare și suprafața drumului, și face întreaga operațiune mai precisă.

Excelent drenaj

Excelent drenaj
În principal prin designul modelelor de sculptură, care asigură cea mai bună performanță a anvelopelor în termeni de drenaj.
A. Patru caneluri largi centrale, două caneluri pe partea benzii de rulare și un canal neted continuu pentru a îmbunătăți ghidarea în linie dreaptă, capacitatea de aderență și capacitatea de drenaj a anvelopei.
B. Cu un model de sculpturi larg și robust la umăr și întărit în partea sa inferioară, pentru a asigura rigiditatea anvelopei la viteză mare și o menținere eficientă a direcției.

Aderență stabilă pe drum

Aderență stabilă pe drum
Datorită designului sculpturilor și structurii carcasei, care asigură stabilitatea și performanțe superioare de control.
A. Designul larg al canelurii în linie dreaptă asigură performanțe precise de direcție.
B. Conceptul întărit al structurii carcasei, garantând eficient cerințele de rezistență ale pneurilor la viteze mari și performanțe excelente de manevrabilitate în siguranță, chiar și la viteze mari.
LiveChat
Whatsapp Messenger