Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Antares auto

Anvelopă Antares

Numele „Antares” provine de la o stea din clasa supergigantică roșie (din constelația Scorpionului) din galaxia noastră și a fost ales datorită caracteristicilor care amintesc de cele ale scorpionului - adaptabilitate perfectă la suprafețe, rezistență excelentă.

Antares este sinonim cu agresivitatea și durabilitatea.

Antares reflectă însăși filosofia mărcii, care merge înainte cu curaj și fără teamă. Datorită activității de cercetare și dezvoltare desfășurată de-a lungul anilor, anvelopele Antares au atins cel mai înalt grad de adaptabilitate și ocupă un loc de frunte sub aspectul performanței, care este constantă și fiabilă. Antares, o nouă forță în sectorul anvelopelor, reprezintă viitorul care se anunță cu vitalitate. Antares are de partea sa avantajele native ale mărcii sale, tehnologia de calitate și designul inovator al modelului benzii de rulare specific anvelopelor sale.

Antares are drept obiectiv crearea unui nou model de anvelope, cu o tehnologie inovatoare, cu un centru de cercetare și dezvoltare eficient, condus de o echipă profesionistă preocupată de inovația tehnologică permanentă și de îmbunătățirea produselor sub aspectul rezistenței la uzură, al siguranței și confortului, pentru a câștiga încrederea proprietarilor de vehicule din întreaga lume. Antares oferă deja o gamă variată de anvelope pentru vehicule de gamă nivel mediu și înalt, anvelope off-road, anvelope cu performanțe foarte înalte, anvelope de iarnă și anvelope rezistente la înțepături.

Cele mai vândute profiluri

Mașină / autoturism

4 anotimpuri

4x4 / SUV

Utilitare / Camionete

LiveChat
Whatsapp Messenger