Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Berlin Tires auto

Anvelopă Berlin Tires

BERLIN Tires este o nouă marcă germană de anvelope cu un nivel de performanță extrem de ridicat, fabricate de Berlin Tires Europe GmbH.
Această companie cu prezență internațională are sediul în capitala germană, Berlin.
Compania oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate pentru o gamă largă de servicii.
Anvelopele BERLIN sunt concepute pentru vehicule de lux. Acestea se remarcă prin calitatea lor înaltă și prin faptul că sunt proiectate 100% în Germania. Aveți garanția că veți primi un produs de o calitate impecabilă la un preț corect.
Denumirea BERLIN Tires a fost aleasă pentru că niciun alt oraș nu reprezintă Germania așa cum o face capitala sa, care este atât un centru de putere politică, cât și un simbol al libertății și al valorilor estetice.
Proprietarii exigenți de vehicule își doresc ca anvelopele lor să combine puterea pe șosea cu perfecțiunea estetică.

Produsele BERLIN Tires sunt produse de înaltă calitate pe piața globală a anvelopelor. Folosind una dintre cele mai noi tehnologii de fabricație, rezultată în urma strategiei Industria 4.0, inginerii care dezvoltă această marcă au elaborat noi compuși de cauciuc, precum și profiluri speciale de anvelope, prin care au reușit să reducă zgomotul și să îmbunătățească manevrabilitatea (atât pe carosabilul uscat, cât și pe cel umed) comparativ cu alte produse ale concurenței. Un singur produs care combină o gamă întreagă de calități excepționale la un preț accesibil: încă o caracteristică distinctivă a anvelopelor BERLIN!

De multe ori se pune întrebarea: de ce poartă o marcă de anvelope numele unei capitale? După ce au reflectat la acest aspect, creatorii anvelopelor BERLIN au ajuns din nou la următoarea concluzie: Atmosferă internațională, tehnologie de vârf, diversitate culturală, creativitate, viteză, dar și deplasare lentă, estetică, tendințe moderne și tradiție: aceste valori coexistă în capitala germană mai armonios decât în orice altă parte. Berlinul este considerat în întreaga lume ca fiind un oraș multicultural și avansat din punct de vedere tehnologic. Un oraș mereu vibrant, caracterizat de o imensă diversitate și de un mod de viață unic. Această atitudine avangardistă din punct de vedere tehnologic, această vitalitate, dar și creativitatea și faptul că orașul este într-o stare de continuă activitate se reflectă și în produsele BERLIN Tires. Acesta este motivul pentru care numele acestor noi produse premium, concepute pentru conducătorii auto care apreciază stilul sport și calitatea la un preț rezonabil, a fost inspirat de capitala germană.

Inginerii din cadrul BERLIN Tires au transformat procesul de dezvoltare a anvelopelor într-o adevărată pasiune și doresc să le ofere clienților lor „o nouă generație de produse de înaltă calitate la prețuri accesibile”. Astăzi nu mai este de ajuns să conduceți o mașină sport renumită: anvelopele trebuie să fie potrivite pentru un astfel de vehicul. Toți conducătorii auto ar trebui să aibă anvelope de calitate, care să le asigure un maximum de confort în timpul condusului și cel mai înalt nivel de siguranță posibil. Dezvoltarea unui produs care să întrunească toate aceste calități a fost o sarcină extrem de dificilă, dar dezvoltatorii din cadrul BERLIN Tires au îndeplinit-o cu brio. Aceștia au reușit să îndeplinească toate cerințele pe care și le-au impus pentru produsul dumneavoastră. Chiar și obiectivul de a obține o anvelopă de înaltă calitate la un preț accesibil a fost atins.

Cele mai vândute profiluri

Mașină / autoturism

4x4 / SUV

Utilitare / Camionete

4 anotimpuri
LiveChat
Whatsapp Messenger