Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Cheng Shin auto

Anvelopă Cheng Shin

Anvelopele marca CST sunt fabricate de Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire). Cu peste 20.000 de angajați, Cheng Shin Tire este cel mai mare producător de anvelope de bicicletă din lume, iar oferta sa include produse din multe alte categorii.

Distribuită în peste 150 de țări, marca CST acoperă multiple sectoare de piață. Gama de produse CST include anvelope și camere de aer pentru biciclete, motociclete și motorete, vehicule de teren, autoturisme, camioane, stivuitoare, echipamente agricole, echipamente pentru întreținerea gazonului și pentru grădinărit.

Cu instalații de producție vaste, care includ cele trei fabrici de la Xiamen, în China, operatorii CST se mândresc cu faptul că produc de echipamente la standarde internaționale, cu tehnologie inovatoare, punând accentul în special pe calitate, pe livrări și pe satisfacția clienților. CST respectă cele mai stricte standarde internaționale. Compania a primit numeroase certificate și premii, printre care se numără certificările DOT (Ministerul Transportului), ISO9001, E-Mark, TS 16949 și renumitul premiu „China Brand Award”.

Datorită operațiunilor de producție de primă mărime și organizării logistice extrem de eficiente, CST a stabilit un standard de excelență în sectorul anvelopelor. Pentru CST, noțiunile de calitate, integritate și servicii sunt mai mult decât simple cuvinte - acestea reprezintă adevăratul fundament al companiei, de la conducerea de nivel superior la angajați și nu numai.

Utilitare / Camionete

LiveChat
Whatsapp Messenger