Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Comforser auto

Anvelopă Comforser

Comar Tyre & Wheel Inc. este una dintre cele mai mari companii producătoare de anvelope, cu sediul la Vancouver, în Canada. Aceasta este specializată în furnizarea de anvelope de înaltă calitate la prețuri competitive pe piața canadiană. Comar Tyre & Wheel este distribuitorul exclusiv al mărcilor Comforser și Ginell în Canada, iar cu ajutorul său aceste mărci au pătruns pe întreaga piață canadiană.

Comforser Tire are o capacitate de producție anuală de 6 milioane de seturi de anvelope pentru autoturisme și de 3 milioane de seturi de anvelope pentru camioane. Produsele Comforser au obținut certificările ISO, ST 16949, CCC (Certificarea obligatorie a produselor), certificarea europeană ECE, certificarea US DOT și certificarea GCC/GSO a statelor din regiunea Golfului Persic. Anvelopele pentru autoturisme sunt vândute în Europa, America de Nord, Asia de Sud-Est, America Centrală și de Sud, Orientul Mijlociu, Africa etc.

De asemenea, compania produce în fabrică și câteva mărci FEO populare, cum ar fi „ARTUM”, „RBP”, „XF”, „V-NETIK”, „BORISTAR” și altele.

Cele mai vândute profiluri

Mașină / autoturism

4x4 / SUV

Iarnă
4 anotimpuri

Utilitare / Camionete

Iarnă
LiveChat
Whatsapp Messenger