Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Compasal auto

Anvelopă Compasal

Cu ajutorul producătorului de anvelope Haohua, care își desfășoară activitatea la Weifang, în provincia Shandong, Qingdao Compasal Tire Co. este compania care dezvoltă și vinde anvelopele mărcii COMPASAL la nivel mondial, în condiții de exclusivitate totală. Aceasta este specializată în principal în proiectarea și furnizarea tuturor tipurilor de anvelope radiale, fie că este vorba de autoturisme, SUV-uri, camionete sau camioane, autobuze, autocare și altele.

Compasal s-a impus ca o marcă chineză de primă mărime, fiind foarte populară atât pe piața locală, cât și pe cea internațională. COMPASAL oferă game cuprinzătoare de anvelope PCR, LTR, A/T, H/T, M/T, VAN și TBR. Toate modelele sunt proiectate în conformitate cu cele mai recente cerințe ale pieței, de către o echipă talentată de cercetare și dezvoltare.

Compasal îndeplinește prevederile standardelor de calitate aprobate la nivel mondial, cum ar fi DOT, ECE, E-MARK, New label, SONCAP, GCC, INMETRO, CCC, Smartway, ISO9001, ISO/TS16949 etc. Toate anvelopele sunt produse folosind echipamente tehnologice de ultimă oră, cu un sistem strict de management al calității, pentru asigurarea unui nivel maxim de stabilitate.

Cele mai vândute profiluri

Mașină / autoturism

4 anotimpuri

4x4 / SUV

Utilitare / Camionete

Vară
LiveChat
Whatsapp Messenger