Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Double Coin auto

Anvelopă Double Coin

În China, moneda („coin” în engleză) este un simbol al norocului. În 1934, când Double Coin a fabricat prima anvelopă diagonală, obiectivul său era să ofere clienților produse de calitate, pe care aceștia să le utilizeze cu plăcere.
Denumirea „Double Coin” (monedă cu două fețe) este, într-un fel, expresia unei dorințe, dar și a unei promisiuni – aceea că fiecare client în parte va avea parte de succes. Din 1992, anul în care s-au vândut primele anvelope TBR în Statele Unite, obiectivul companiei a fost să ofere clienților valoare adăugată, mai mare decât și-ar putea aceștia imagina vreodată. Aceasta înseamnă să le ofere clienților mai mult decât o gamă completă de anvelope TBR și OTR de înaltă calitate la prețuri competitive. Înseamnă să ofere cel mai înalt nivel posibil de servicii și asistență, pentru a se asigura că toți clienții au parte de cea mai bună experiență de cumpărare.
. Încă de la înființare, Double Coin a fost un lider de necontestat printre producătorii chinezi de anvelope. De la fabricarea primei anvelope radiale pentru camioane din China până la fabricarea primei anvelope EPA SmartWay® verificate, Double Coin a fost un pionier pentru alți producători chinezi în ceea ce privește utilizarea tehnologiilor avansate pentru a fabrica anvelope de calitate superioară. În 1989, Double Coin a încheiat un parteneriat cu Firestone Tire pentru achiziționarea unei tehnologii pentru structura anvelopelor fără cameră de aer, care îmbunătățește durabilitatea și performanța.
În 2001 și 2011, Double Coin a încheiat mai multe parteneriate cu Michelin. Double Coin a fost implicată și în alte proiecte tehnologice realizate împreună cu alte companii importante, printre care Beakart (pentru cabluri din oțel), Chevron (pentru negru de fum și cauciuc sintetic) și Huayi Group (pentru produse petrochimice). Aceste investiții tehnologice au fost integrate în producția de anvelope TBR și OTR de calitate superioară.

Cele mai vândute profiluri

Mașină / autoturism

Iarnă
4 anotimpuri

Utilitare / Camionete

Vară
4 anotimpuri
LiveChat
Whatsapp Messenger