Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Falken auto

Anvelopă Falken

Anvelopele Falken sunt fabricate de Sumitomo Rubber Industries în Japonia în parteneriat cu constructorul american Goodyear. Primul cauciuc Falken a fost conceput în 1983 și a fost apreciat pentru performanțele și inovațiile sale în sectorul anvelopelor. Firma Falken propune anvelope de înaltă calitate care vor satisface pe deplin exigențele dumneavoastră. Anvelopele Falken sunt concepute pentru a oferi consumatorului un excelent raport calitate/preț.

Toate anvelopele Falken intră în categoria sport și se bucură de o imagine predominant pozitivă datorită implicării importante a firmei Falken în sporturile cu motor. La marca Falken, producția este conformă celor mai exigente norme de calitate. Toate centrele de producție sunt certificate după norma ISO 9001. De altfel, uzinele grupului Sumitomo sunt certificate după norma ISO 14001 în sistemul de gestiune al mediului înconjurător.

Cele mai vândute profiluri

Mașină / autoturism

4x4 / SUV

4 anotimpuri

Utilitare / Camionete

Tehnologiile mărcii Falken

4D-NANO DESIGN

4D-NANO DESIGN
Se așteaptă trei calități esențiale de la anvelope: siguranța, rezistența redusă la rulare și durabilitatea. Echipele de la Sumitomo Rubber Industries Ltd. au întreprins cercetări aprofundate în domeniul structurii moleculare a anvelopei cu scopul de a optimiza performanțele acesteia. Pentru lucrările lor, au folosit acceleratoare de particule și software de simulare. Astfel, au putut observa, la nivel de nanometru, structura moleculară a elementelor de cauciuc care intră în compoziția anvelopelor. Analizele lor s-au concentrat în special pe generarea de căldură în anvelopă și pe mijloacele de a o controla. Sinonim cu pierderea de energie și, prin urmare, cu rezistența la rulare, dar și cu consumul inutil de combustibil, această căldură este unul dintre obiectele lucrărilor lor. Aceste cercetări precise la nivelul structurii moleculare au dus la dezvoltarea tehnologiei avansate 4D-Nano Design, care duce la o îmbunătățire a performanței anvelopei în caz de ploaie, dar și la o reducere a consumului de combustibil de până la cinci la sută în comparație cu categoriile obișnuite de anvelope.

NEO-T01

NEO-T01
FALKEN a dezvoltat recent o tehnologie aplicată în fabricarea anvelopelor cu rulare plată de foarte înaltă precizie. Cu acest sistem numit NEO-T01, fiecare anvelopă este proiectată dintr-un nucleu metalic numit "former". Acesta are dimensiunea și forma exactă a anvelopei finale. Specificitatea acestui proces este că utilizează o tehnică "de bandă" care constă în înfășurarea părților anvelopei, banda de rulare și latura, fără suprapunere sau îmbinare. Nu se înregistrează nicio deformare în timpul vulcanizării și toate materialele sunt asamblate în mod automatizat și informatizat. Sistemul de producție NEO-T01 este sinonim cu regularitatea pentru fabricarea în serie a anvelopelor premium și, prin urmare, cu o calitate superioară.

Nucleu Silențios

Nucleu Silențios
Acestea sunt anvelopele care constituie sursa principală de zgomot într-un vehicul. Sunetul emis de rulare depășește cel al motorului sau al aerodinamicii. Este vibrația aerului conținut în anvelope care este la origine, printr-un fenomen de rezonanță. Inginerii de la FALKEN au dezvoltat un concept bazat pe o spumă de poliuretan care permite remedierea acestui disconfort sonor. Datorită unui strat care tapetează interiorul anvelopei, vibrația este redusă, la fel ca zgomotul, care afișează până la zece decibeli mai puțin. Această tehnologie foarte rezistentă acționează pe durata vieții anvelopei fără a-i împiedica performanțele.
LiveChat
Whatsapp Messenger