Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Goodyear auto

Anvelopă Goodyear

Goodyear este un producător cu peste un secol de experiență care stăpânește perfect tehnologiile de vârf legate de fabricarea anvelopelor. Este la originea multor invenții majore din acest sector. Ca și exemplu, cauciucul OptiGrip reduce distanțele de frânare cu 20%, EfficientGrip-ul reduce forțele de frecare cu 13% și cauciucul de zăpadă UltraGrip Performance 2 reduce distanțele de frânare cu 13% pe polei. Pentru firma Goodyear inovația este centrul ambițiilor sale. Grație unei echipe de ingineri motivați si competenți, departamentul de cercetare și dezvoltare al mărcii este performant și dispune în plus de mijloace considerabile. Toate anvelopele care sunt produse la Goodyear sunt fructul unei lungi experiențe de cercetare și dezvoltare destinată să vă garanteze cea mai bună calitate.

Cele mai vândute profiluri

Mașină / autoturism

4x4 / SUV

Utilitare / Camionete

Tehnologiile mărcii Goodyear

ActiveBraking

ActiveBraking
Cu tehnologia ActiveBraking, suprafața de contact cu solul este mărită și frânarea îmbunătățită. Dotat cu acest proces, anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2 afișează rezultate mult mai bune decât concurenții săi, deși lideri pe piață, cu o distanță de frânare mai mică cu trei metri pe carosabil umed și cu doi metri pe carosabil uscat.

Power Cushion

Power Cushion
Carcasa și banda de rulare sunt legate în mod stabil.
Conducere extrem de precisă pe drum uscat.

SealTech

SealTech
Tehnologia SealTech permite etanșarea perforațiilor de până la 5 mm în diametru la nivelul benzii de rulare. Prin urmare, nu mai este necesar să schimbați anvelopa în regim de urgență, deoarece este posibil să continuați să rulați datorită acestui dispozitiv.

SilentArmor

SilentArmor
Tehnologia Goodyear SilentArmor asigură o conducere sigură pe terenuri dificile datorită flancurilor sale întărite care îmbunătățesc rezistența la tăieturi și perforații.

Active CornerGrip

Active CornerGrip
Împreună cu tehnologia Active CornerGrip, acest amestec de cauciuc provenit din lumea competițiilor asigură o aderență și o tracțiune de înaltă calitate. Datorită unui anvelopă special adaptată la greutatea unui SUV, este sinonim cu o conducere dinamică.

Tehnologia 3D BIS®

Tehnologia 3D BIS®
Cu tehnologia Goodyear 3D BIS Technology®, distanțele de frânare sunt reduse și performanțele în timpul iernii sunt excelente.

Adaptive SipeGrip

Adaptive SipeGrip
Tehnologia UltraGrip Performance 2 permite beneficierea unor performanțe excelente, în special în timpul iernii. Aceasta prezintă un amestec de cauciuc capabil să mențină o bună aderență la temperaturi foarte scăzute. Canalele sale în formă de dinte de fierăstrău garantează o tracțiune pe pante și o accelerație de calitate. Asociat cu tehnologia Adaptive SipeGrip, acest dispozitiv crește aderența și îmbunătățește frânarea pe zăpadă compactată și pe gheață.

Performanța Optimală a Benzii de Rulare

Performanța Optimală a Benzii de Rulare
Tehnologia Tread Optimal Performance permite monitorizarea uzurii anvelopelor și o mai bună gestionare a acesteia.

EconomieDeCombustibil

EconomieDeCombustibil
EfficientGrip prezintă un amestec de cauciuc inovator și o fabricație ușoară care face ca acesta să necesite mai puțină energie. Asociat cu FuelSaving Technology, ajută la realizarea economiilor de combustibil și la reducerea consumului și emisiilor de CO2.

Compușit de control al impulsului

Compușit de control al impulsului
O cantitate mai mare de siliciu a fost adăugată în amestecul de cauciuc.
Distanța de frânare este redusă atât pe carosabil uscat cât și umed.

Tehnologia SoundComfort

Tehnologia SoundComfort
Acoperind peretele intern al anvelopelor cu o spumă de poliuretan, tehnologia SoundComfort oferă o reducere a zgomotului de până la 50% în interiorul habitaclului. Performanțele anvelopei păstrează o calitate similară.

MultiControl Ice

MultiControl Ice
O aderență mai mare și o manevrabilitate mai bună pe gheață sunt oferite datorită tehnologiei MultiControl Ice care oferă un contact optimizat al crampoanelor cu solul.

SmartWear

SmartWear
Datorită noilor sale amestecuri de cauciuc și canelurilor care se dezvăluie pe măsură ce se uzează, tehnologia SmartWear oferă anvelopei o rezistență mai bună și o durabilitate mai mare.

ControlulUzurii

ControlulUzurii
Distanțe de frânare mai scurte pe carosabil umed și un consum mai mic de combustibil sunt asigurate de dispozitivul WearControl Technology.

ActiveGrip

ActiveGrip
O distribuție regulată a presiunii pe anvelopă, performanțe optimizate și o manevrabilitate îmbunătățită sunt asigurate de tehnologia ActiveGrip.
LiveChat
Whatsapp Messenger