205/50 R17 89V M+S - Modificați

Goodyear Vector 4Seasons 205/50 R17 89V M+S

Categorie : Autoturism, 4 anotimpuri
C C B 70 dB
4.5 /5 (78 opinie)
Goodyear Vector 4Seasons 205/50 R17 89V M+S
Goodyear 205/50 R17 89V
70
Goodyear Vector 4Seasons 205/50 R17 89V M+S
C C B 70 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 844,69 lei

Caracteristici

Marcă Goodyear
Model Vector 4Seasons
Dimensiune 205/50 R17 89V
Modificați această dimensiune
Specificitate M+S
Notație Europeană
C C B 70 dB
Categorie
Autoturism, 4 anotimpuri
Opinie
4.5 /5 (78 opinie)

Descriere

Goodyear Vector 4Seasons 205/50 R17 89V (M+S) este o anvelopă performantă potrivită pentru toate anotimpurile. Datorită tehnologiei inovante brevetată „Météo Réactive”, oferă aceleași performanțe ridicate oricare ar fi condițiile climatice. Performanțe optimale pe ploaie. Kilometraj ridicat. Aderență bună pe zăpadă și polei.

Descriere
opinie
Montare

Weather Reactive SmartTRED

Weather Reactive SmartTRED
Vector 4Seasons SUV este echipat cu tehnologia Weather Reactive SmartTRED de la Goodyear care îi conferă performanțe excepționale indiferent de condițiile meteorologice. Diferitele zone ale benzii de rulare îi permit să se adapteze la toate anotimpurile. Este în special certificat pentru conducerea de iarnă, așa cum arată simbolul Fulg de nea.

Respect pentru mediu

Caracterizat printr-o rezistență redusă la rulare care influențează în scădere consumul energetic al vehiculului, anvelopa Vector 4Seasons este capabilă să realizeze un kilometraj mare, cu ajutorul unui compus de cauciuc patru anotimpuri și un profil aplatizat care distribuie presiunea în mod egal.

Performanțe excelente pe tot parcursul anului

Anvelopa Vector 4Seasons este capabilă să se adapteze la toate condițiile meteorologice și asigură un comportament exemplar în toate anotimpurile, datorită tehnologiei Météo Reactive de la Goodyear. Tehnologia SmartTRED definește diverse zone în banda de rulare pentru o adaptare la multiplele condiții de drum.

Aderență în toate condițiile de conducere

Compozitul pentru patru anotimpuri permite un comportament optim vara cât și iarna. Anvelopa Vector 4Seasons găzduiește o densitate mare de lamele tridimensionale care îi permit să depășească concurența datorită unei tracțiuni superioare pe zăpadă și gheață. * Este marcat cu fulg de nea simbolizând că conducerea iernii este ținta designului acestui anvelopă.

Cel mai bun control pe uscat cât și pe umed

Control în timp de ploaie sau zăpadă. Anvelopa Vector 4Seasons se caracterizează printr-o tendință redusă de acvaplanare și o reducere de 11% a distanțelor necesare pentru frânare pe sol înghețat.* Pe drum uscat, păstrează o manevrabilitate exemplară, rezultatul blocurilor rigide care garantează o creștere a stabilității în curbe sau la schimbări de direcție.
LiveChat
Whatsapp Messenger