Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Headway auto

Anvelopă Headway

Headway Technology Group este o companie cu o ofertă diversificată, care are sediul la Dongying, în provincia Shandong, China. Aceasta produce diverse tipuri de anvelope, inclusiv anvelope PCR, TBR, anvelope diagonale OTR și anvelope diagonale pentru camioane și autobuze. Recent, gama de produse și servicii oferite a fost extinsă, iar aceasta include în prezent producția de jante din aliaj, baterii cu litiu și alte produse, dar compania continuă să fie axată în principal pe producția de anvelope pentru camioane și autoturisme.

Datorită cooperării cu cele mai importante universități din țară, compania ține pasul cu noile tehnologii, cu procesele de îmbunătățire a compușilor și cu tendințele în continuă evoluție specifice din sectorul anvelopelor din China. Grupul a obținut numeroase certificări, printre care se numără ISO9001, TS16949, GB/T24001, GB/T28001, 3C, DOT, ECE, REACH, LABEL, INMETRO, GCC și SONCAP.

Datorită unui management strict al calității și al producției, Grupul Headway a încheiat un parteneriat strategic cu producători importanți de camioane, cum ar fi Sinotruck. În prezent, capacitatea anuală a companiei este de 12 milioane de anvelope PCR și de 1,2 milioane de anvelope TBR. Până la sfârșitul anului 2015, aceste cifre vor crește, atingând nivelul de 30 de milioane de anvelope PCR, respectiv de 3 milioane de anvelope TBR.

Headway urmărește să se dezvolte într-o manieră diversificată, precum și să se concentreze asupra unui model de afaceri care să îi aducă avantaje din perspectiva strategiei sale de creștere pe viitor. Deoarece continuă să fie receptiv la așteptările pieței și pentru că produsele furnizate utilizatorilor sunt de înaltă calitate, grupul își propune să contribuie cu valoarea sa intrinsecă la economia globală și să își creeze o reputație de companie de talie mondială.

Cele mai vândute profiluri

Mașină / autoturism

4 anotimpuri

Utilitare / Camionete

Vară
LiveChat
Whatsapp Messenger