Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Kapsen auto

Anvelopă Kapsen

Shandong Huasheng Rubber Co. este o companie specializată în producția de anvelope. Compania a fost constituită în 1994, iar unitățile de producție și sediul acesteia se află în orașul Guangrao, în apropiere de Dongying, provincia Shandong; obiectivul companiei este producția de anvelope de calitate, fabricate într-un mod responsabil față de mediu, pentru autoturisme și camioane, cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație care provin din Japonia, Germania, America și Italia. Datorită capacităților considerabile de cercetare și dezvoltare, echipamentelor de ultimă generație și tehnologiei avansate, anvelopele TBR și PCR sunt exportate în Europa, America, Orientul Mijlociu, Africa și Oceania.

De la înființarea sa, în conformitate cu conceptul după care se ghidează - „Angajament asumat de a fabrica anvelope de calitate”, precum și prin consolidarea controlului/calității și punerea în aplicare a strategiei sale de stimulare prin crearea unui brand de renume mondial, Shandong Huasheng Rubber Co. s-a transformat într-o întreprindere modernă, de dimensiuni mari, o prezență importantă în sectorul producției și vânzării de anvelope pentru camioane și autoturisme.

Pentru producția de TBR, compania a obținut cu succes certificarea ISO 9001, precum și certificările GCC (Golf), SONCAP (Nigeria), DOT (SUA), ECE (Europa) și INMETRO (Brazilia). Unitatea de producție PCR are o suprafață de 40 de hectare. Cu ajutorul tehnologiei avansate și al unei echipe de ingineri din străinătate, aici se produc anvelope radiale cu carcasă din oțel pentru camioane, anvelope pentru autoturisme și anvelope pentru camionete de toate dimensiunile. Capacitatea anuală de producție este de 3.500.000 de unități TBR și 15.000.000 de unități PCR, disponibile în peste 100 de dimensiuni și modele.

Cele mai vândute profiluri

Mașină / autoturism

LiveChat
Whatsapp Messenger