245/35 R19 93W XL, MFS, 3PMSF - Modificați

Maxxis Premitra All Season AP3 245/35 R19 93W XL, MFS, 3PMSF

Categorie : Autoturism, 4 anotimpuri
D B B 71 dB
4.0 /5 (121 opinie)
Maxxis Premitra All Season AP3 245/35 R19 93W XL, MFS, 3PMSF
Maxxis 245/35 R19 93W XL
71
Maxxis Premitra All Season AP3 245/35 R19 93W XL, MFS, 3PMSF
D B B 71 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 748,09 lei

Caracteristici

Marcă Maxxis
Model Premitra All Season AP3
Dimensiune 245/35 R19 93W
Modificați această dimensiune
Specificitate XL, MFS, 3PMSF
Notație Europeană
D B B 71 dB
Categorie
Autoturism, 4 anotimpuri
Opinie
4.0 /5 (121 opinie)

Descriere

Noul Premitra All Season AP3 de la Maxxis se înscrie în mod coerent în continuarea produselor bine stabilite pe piață în segmentul anvelopelor pentru toate anotimpurile. Aproape 15 ani de cercetare în acest domeniu și experiențele care au rezultat fac din această anvelopă un produs care a ajuns la maturitatea sa tehnică. Banda de rulare inovatoare cu un stil foarte modern este doar una dintre noutățile acestei anvelope. Noul amestec de cauciuc cu un conținut foarte ridicat de siliciu în banda de rulare oferă o rezistență excepțională la rulare și proprietăți de frânare și manevrabilitate impecabile pe carosabil umed. Această anvelopă reprezintă, de asemenea, un progres net în ceea ce privește zgomotul de rulare extern și intern, pentru o conducere mai confortabilă și respectuoasă cu mediul. În comparație cu generația anterioară, această anvelopă oferă o rulare mult mai silențioasă. Astfel, Premitra All Season reprezintă o alegere bună pentru o conducere plăcută pe tot parcursul anului.

opinie
Montare

121 comentarii clienți

4.0 din 5 stele

Consum 4.0 /5
Șosea umedă 4.0 /5
Șosea uscată 4.0 /5
Confort 3.5 /5
Calitate / Preț 4.0 /5
Stabilitate 4.0 /5
Zgomot 3.5 /5
Longevitate 3.5 /5

Opinia internauților

Vă informăm că opiniile exprimate pe site sunt supuse unei proceduri de control. Opiniile sunt afișate în ordine cronologică.


- Șosea - Sportiv - 5000 km

mycket bra däck som jag redan hade på andra fordon, mycket bra grepp på våta vägar, lite bullriga, acceptabel livslängd, mycket bra valuta för pengarna jag rekommenderar.


- Șosea - Normal

După o lună de utiilizare, nu am nimic de reproșat acestor anvelope, aderență bună pe carosabil umed (zăpadă nu știu), dar consum ceva mai mare. Voi vedea cât vor ține, ceea ce va determina dacă le voi cumpăra din nou sau nu.


- Autostradă - Normal

Anvelope bune, testate imediat pe 1200 km. Mai puțin zgomot decât anvelopele mele anterioare. Livrarea a durat mai mult decât indicat. Durata de viață încă necunoscută, dar trebuie să completați ceva


- Șosea - Normal

În general, o bună aderență, o bună performanță în ploaie, de văzut pe zăpadă.


- Șosea - Normal - 50000 km

Anvelope foarte bune, rezistente, bună aderență pe orice fel de drum, dar au tendința de a deveni moi în căldura verii, ceea ce afectează aderența.


- Șosea - Normal - 100 km

Salut, acum am toate cele patru roți montate cu aceste anvelope Maxxis Premitra pentru toate anotimpurile. Sunt plăcut surprins atât pe uscat, cât și pe ud. Plouă de 2 luni aici. Comportamentul este foarte bun, la fel și frânarea. Zgomotul este practic inexistent. Nimic de reproșat, le recomand.


- Șosea - Normal - 500 km

Am avut anterior anvelope Maxxis. Acestea sunt și ele conform așteptărilor. Nu este nimic în neregulă cu aceste anvelope. Cu toate acestea, au fost unele probleme cu livrarea. Livrarea a început rapid, dar apoi au stat 13 zile fără progres vizibil în depozitul GLS. Am mai avut afaceri cu Bandenleader și livrarea a decurs fără probleme. Consider asta un incident neprevăzut.


- Șosea - Sportiv

Raport excelent calitate-preț De asemenea, bun și pe Ibiza în ciuda călătoriilor zilnice lungi de 200 km durată lungă Consum bun Mai bun în zăpadă decât anvelopele de iarnă Hankook i cept Următorul meu vehicul le va primi și el. Anvelopele Goodyear au doar un consum un pic mai mic. Rezervarea poate fi îmbunătățită, dealerul meu ales avea un preț diferit și nu știa nimic despre asta, dar totul s-a rezolvat rapid.


- Tot-teren - Normal

Complet satisfăcut


- Șosea - Normal - 1500 km

Raportul calitate/preț este ok, anvelopele sunt destul de potrivite pentru condusul în iarnă, cel puțin în cazul unei cantități normale de zăpadă. Nivelul de zgomot este acceptabil, consumul de combustibil este normal


Vedeți mai multe opinii

Acordaţi o notă acestei anvelope

Pentru a vă exprima opinia cu privire la Maxxis Premitra All Season AP3, trebuie să vă autentificați.

LiveChat
Whatsapp Messenger