Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Michelin auto

Anvelopă Michelin

Michelin este unul din principalii actori ai pieței internaționale de anvelope. Recunoscut în lumea întreagă pentru calitatea și performanțele remarcabile ale produselor sale, Michelin a strălucit în numeroase rânduri în Formula 1 sau în alte campionate automobile de nivel înalt. Michelin este de altfel producătorul care a primit cele mai multe recompense din lumea întreagă. Este de asemenea o putere financiară foarte importantă, caracteristică ce-i permite să producă anvelope cu calități și tehnologii inovatoare.
Producătorul care și-a început activitatea în orașul Clermont-Ferrand a produs peste 3500 de modele de anvelope destinate vehiculelor prestigioase. Michelin echipează de asemenea direct din fabrică vehiculele multor constructori cum ar fi Audi, Bmw, Mercedes, Ferrari, Lamborghini... Producătorul are peste 112 000 de angajați si numără 69 de plateforme de producție repartizate în 18 țări.

Cele mai vândute profiluri

Mașină / autoturism

4x4 / SUV

Utilitare / Camionete

Tehnologiile mărcii Michelin

Finisaj Premium Touch

Finisaj Premium Touch
O impresie de catifea pe partea vizibilă a anvelopei îmbunătățește aspectul vehiculului dvs.

ZP Anvelope

ZP Anvelope
Anvelopele ZP sunt concepute pentru a echipa vehiculele de marcă BMW, Mercedes, Cadillac și Dodge, și pentru a permite continuarea deplasării în siguranță în caz de pană, până la 80 km dacă viteza este menținută la maximum 80km/h. Un anvelopă ZP perforată se poate repara doar o singură dată și numai de către un profesionist.

Acustic

Acustic
Michelin Acoustic reduce semnificativ emisiile de zgomot, îmbunătățind astfel considerabil confortul de conducere în habitaclu.

Acorus

Acorus
Michelin Acorus este o inovație tehnologică concepută pentru a optimiza absorbția șocurilor importante fără a fi deteriorate automobilul, jantele sau pneurile.

Montare originală

Montare originală
Anvelopele Michelin sunt montate original pe vehiculele celor mai mari mărci auto, simbol al valorii, creditului și meritului.

Selfseal

Selfseal
Tehnologia Michelin Selfseal conferă anvelopelor capacitatea de a se auto-etanșa, de a astupa fără așteptare un gaură creată de întâlnirea cu un obiect ascuțit.

Track Connect

Track Connect
Tehnologia Michelin Track Connect trimite pe smartphone-ul dvs. starea anvelopelor vehiculului pentru o monitorizare mai regulată.
LiveChat
Whatsapp Messenger