215/55 ZR17 98Y XL - Modificați

Michelin Pilot Sport 5 215/55 ZR17 98Y XL

Categorie : Autoturism, vară
C A B 72 dB
4.0 /5 (91 opinie)
Michelin Pilot Sport 5 215/55 ZR17 98Y XL
Michelin 215/55 ZR17 98Y XL
72
Michelin Pilot Sport 5 215/55 ZR17 98Y XL
C A B 72 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 731,39 lei

Caracteristici

Marcă Michelin
Model Pilot Sport 5
Dimensiune 215/55 ZR17 98Y
Modificați această dimensiune
Specificitate XL
Notație Europeană
C A B 72 dB
Categorie
Autoturism, vară
Opinie
4.0 /5 (91 opinie)

Descriere

Pilot Sport 5 de la Michelin se prezintă ca fiind pneul suprem pentru entuziaștii de automobile care caută o performanță fără compromisuri pentru sezonul estival. Acest pneu beneficiază de moștenirea mărcii în domeniul competițiilor pentru a oferi o precizie de conducere inegalabilă pe drumurile uscate. Fiecare aspect al Pilot Sport 5 este conceput pentru a întări legătura dintre mașină și drum, oferind șoferului o încredere absolută în curbele strânse și accelerațiile viguroase. Tehnologia utilizată în proiectarea sculpturii benzii de rulare garantează o uzură uniformă, prelungind durata de viață a pneului și păstrându-și calitățile de manevrabilitate pe termen lung. În plus, compoziția cauciucului este rezultatul anilor de cercetare pentru a oferi un echilibru perfect între aderență și rezistență la rulare, contribuind astfel la eficiența energetică a vehiculului. Pilot Sport 5 nu este doar un pneu, este o promisiune a Michelin către șoferii care doresc să trăiască pe deplin pasiunea lor pentru conducere, știind că sunt susținuți de una dintre cele mai bune tehnologii de pneuri din lume. Cu Pilot Sport 5, Michelin se adresează direct celor care plasează conducerea sportivă în centrul experienței lor auto.

opinie
Montare

91 comentarii clienți

4.0 din 5 stele

Consum 3.5 /5
Șosea umedă 4.5 /5
Șosea uscată 5.0 /5
Confort 4.5 /5
Calitate / Preț 4.0 /5
Stabilitate 4.5 /5
Zgomot 4.0 /5
Longevitate 4.0 /5

Opinia internauților

Vă informăm că opiniile exprimate pe site sunt supuse unei proceduri de control. Opiniile sunt afișate în ordine cronologică.


- Șosea - Sportiv - 2000 km

Anvelope excelente, răspunsul la direcție ar putea fi puțin mai direct, dar aderența este fantastică. Când împingeți anvelopele la limită, oferă o aderență foarte uniformă, permițându-vă să corectați în siguranță și controlat.


- Tot-teren - Sportiv - 70000 km

iau doar anvelopele, aici este o comoară, doar să nu le lași netede, m-a costat mult, dar noua este o adevărată plăcere


- Șosea - Sportiv - 3500 km

Sunt foarte mulțumit de aceste anvelope. Au o aderență excelentă pe carosabil umed și se comportă foarte bine pe uscat. Singurul mic dezavantaj este că sunt mai zgomotoase decât sport 4.


- Autostradă - Normal

excelent


- Șosea - Normal - 10000 km

Foarte bune anvelope, silentioase si aderenta buna


- Șosea - Sportiv - 55000 km

Anvelopele sunt excelente, o actualizare demnă pentru 4s. Cu toate acestea, vânzătorul este complet inutil, aşa că cumpăraţi anvelopele de la altundeva.


- Șosea - Sportiv - 106500 km

Raport calitate-preț excelent. Aderență impresionantă pe carosabil umed și uscat. Cu siguranță o recomand și altor posesori de mașini sportive!


- Șosea - Sportiv - 500 km

Înainte aveam sport 4. Sport 5 este, în opinia mea, încă mai bun, mai confortabil, fără a-și pierde performanța. Aderență excelentă, evacuare foarte bună a apei, senzație excelentă pe drum, moale dar precis. Va fi interesant să vedem cât de mult ține.


- Șosea - Sportiv - 100 km

Foarte bun anvelopă, diferență semnificativă față de vechile mele Bridgestone Potenzas. Livrate la timp (în Irlanda) și sosite la timp, iar prețurile sunt foarte bune. Voi cumpăra anvelope de la tyreleader de acum încolo.


- Oraș - Normal

Este prea devreme pentru a evalua, le-am cumpărat pentru durabilitatea lor


Vedeți mai multe opinii

Acordaţi o notă acestei anvelope

Pentru a vă exprima opinia cu privire la Michelin Pilot Sport 5, trebuie să vă autentificați.

LiveChat
Whatsapp Messenger