175/70 R14 84T - Modificați

Nokian iLine 175/70 R14 84T

Categorie : Autoturism, vară
D C B 68 dB
4.5 /5 (21 opinie)
Nokian iLine 175/70 R14 84T
Nokian 175/70 R14 84T
68
Nokian iLine 175/70 R14 84T
D C B 68 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 343,49 lei

Caracteristici

Marcă Nokian
Model iLine
Dimensiune 175/70 R14 84T
Modificați această dimensiune
Notație Europeană
D C B 68 dB
Categorie
Autoturism, vară
Opinie
4.5 /5 (21 opinie)

Descriere

Modelul iLine de la Nokian a câștigat premiul pentru cel mai bun anvelopă de vară în 2013 în Germania, într-un concurs organizat de revistele auto Auto Test și Auto Bild. Punctele sale forte: se adaptează la orice tip de climă, păstrând în același timp o aderență de cea mai înaltă calitate și menținând un confort de condus pentru șofer. Consumul său redus de combustibil și faptul că este silențios fac din această anvelopă un produs indispensabil.

Descriere
opinie
Montare

CANELURI PRINCIPALE NETEZITE

CANELURI PRINCIPALE NETEZITE
Canalele principale ale anvelopei sunt netezite, ceea ce îi conferă, pe lângă eleganța sa, o mare capacitate de a evacua eficient apa prezentă pe drum. Canalele de pe coaste care se deschid către aceste canale principale alunecoase măresc volumul global al șanțurilor anvelopei și ajută la contracararea posibilității de a intra în aquaplaning.

ZONA INFO

ZONA INFO
Zona Info prezentă pe flancul unui anvelopă Nokian accentuează siguranța prin prezentarea indicatorilor de locație și presiune. Astfel, se poate marca locația în timpul montării în timpul schimbărilor de anvelope, precum și presiunea corectă de umflare. O nouă informație poate fi chiar înregistrată în această zonă, este cuplul de strângere a șuruburilor pe jantele din aliaj. Majoritatea anvelopelor sportive UHP sunt montate pe jante de aluminiu pentru care strângerea șuruburilor necesită o atenție sporită. Este o siguranță sporită pentru utilizator deoarece este necesar ca șuruburile să fie strânse la cuplul corect și să fie restrânse la fiecare 100 sau 200 de kilometri.

INDICATOR DE UZURĂ ȘI ACVAPLANARE

INDICATOR DE UZURĂ ȘI ACVAPLANARE
Anvelopa include un indicator de uzură (DSI) care permite cunoașterea adâncimii reziduale a canelurilor sale. Acest indicator este compus dintr-o serie de numere în milimetri inscripționate pe banda de rulare. Cu cât banda de rulare se uzează mai mult pe parcursul kilometrilor, cu atât aceste numere se șterg mai mult. Anvelopa include un al doilea indicator, care informează despre riscurile de acvaplanare. O picătură este plasată pe pavajul central la 4 mm de la baza canelurilor. Când această picătură este ștearsă de uzura cauciucului, atunci este timpul să procedați la schimbarea anvelopelor, deoarece riscul de acvaplanare este mare.

ULEIURI PURIFICATE

ULEIURI PURIFICATE
La Nokian Tyres, fiecare anvelopă utilizează numai uleiuri purificate și producția nu include în niciun moment produse chimice toxice sau cancerigene. Lider în termeni ecologici ai producătorilor de anvelope, Nokian este pionier în utilizarea uleiului purificat cu conținut scăzut de arome. Cu toate acestea, performanțele sale în termeni de siguranță și în special aderența anvelopei pe sol umed sunt excelente, indiferent de sezon.

SANTURI VENTURI

SANTURI VENTURI
Fluxul de apă este accelerat de șanțurile care separă blocurile de umăr, în special în locurile unde se îngustează, ceea ce îmbunătățește semnificativ eficiența drenajului apei blocate între anvelopă și carosabil.
LiveChat
Whatsapp Messenger