Căutare în funcţie de dimensiuni

Nokian Nordman RS2 SUV

Categorie : 4x4, iarnă
Nokian Nordman RS2 SUV ::dimension::
Începând cu 670,69 lei

4 /5 (1 opinie)
Consultați dimensiunile

Livrare gratuită Cel mai bun preţ Stoc disponibil

Nokian Nordman RS2 SUV este un anvelopă de iarnă durabilă, fără crampoane, concepută pentru iarna nordică; își păstrează aderența în toate condițiile climatice. Desenul benzii de rulare și inovațiile în ceea ce privește compoziția benzii de rulare, testate în condiții de utilizare exigente, plasează Nokian Nordman RS2 SUV, echilibrat și confortabil, în vârful categoriei sale.

Lamelele în formă de buzunar ale acestei anvelope de iarnă SUV cu performanțe fiabile, asigură un contact ferm cu drumul. Boosterele de frânare de pe blocurile benzii de rulare îmbunătățesc eficient aderența la frânare a anvelopei, în special pe suprafețele înzăpezite. Toate dimensiunile anvelopelor robuste Nordman RS2 SUV sunt dotate cu o structură dublă robustă și adaptată pentru utilizarea SUV-urilor. Compozitul de cauciuc conceput pentru o utilizare polivalentă pe SUV-uri, îmbunătățește de asemenea durabilitatea și siguranța în timpul iernii.

Alegerea dimensiunilor noului produs se adresează SUV-urilor ceva mai vechi, cu jante de 16 până la 18 inci. Selecția propune de asemenea mai multe produse speciale marcate XL pentru o capacitate maximă de încărcare. Vânzările cu amănuntul ale Nokian Nordman RS2 SUV vor începe în primăvara anului 2015.

Pentru SUV-urile moderne și utilizările de iarnă exigente, recomandăm Nokian Hakkapeliitta R2 SUV, câștigătorul testului. Selecția de dimensiuni polivalente a acestei reguli de condiții exigente în Nord include dimensiuni de jantă de la 15 inci până la 21 inci, acoperind SUV-urile mai mici și cele mai mari.

Dimensiuni
opinie
LiveChat
Whatsapp Messenger