255/35 ZR20 97Y XL - Modificați

Nokian Powerproof 255/35 ZR20 97Y XL

Categorie : Autoturism, vară
C A B 72 dB
4.0 /5 (90 opinie)
Nokian Powerproof 255/35 ZR20 97Y XL
Nokian 255/35 ZR20 97Y XL
72
Nokian Powerproof 255/35 ZR20 97Y XL
C A B 72 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 811,39 lei

Caracteristici

Marcă Nokian
Model Powerproof
Dimensiune 255/35 ZR20 97Y
Modificați această dimensiune
Specificitate XL
Notație Europeană
C A B 72 dB
Categorie
Autoturism, vară
Opinie
4.0 /5 (90 opinie)

Descriere

Nokian Powerproof este un anvelopă de vară pentru autoturisme. Gestionează perfect schimbările de bandă la viteze mari, precum și frânările bruste. Conceptul unic Dual Zone Safety (Siguranță dublă zonă) garantează aderența și o manevrabilitate precisă.

Descriere
opinie
Montare

CONCEPȚIE DE CANELURI SILENȚIOASE

CONCEPȚIE DE CANELURI SILENȚIOASE
Încizurile în formă de semisfere, asemănătoare cu cele de pe o minge de golf, prezente pe părțile canelurilor circumferențiale, măresc semnificativ plăcerea de pilotare. Cu această noutate, emisiile sonore, fie că sunt în interiorul sau în afara habitaclului, sunt cu adevărat minimizate. Acest model reduce de asemenea rezistența la aer și scade temperatura cauciucului, ceea ce generează o rezistență superioară în fața deteriorărilor.

Siguranță Dual Zone

Siguranță Dual Zone
Designul original numit Dual Zone Safety, sau Securitate dublă zonă în română, asigură ca anvelopa să beneficieze de o aderență excelentă și de o precizie în manevrabilitate. Power Zone permite o manevrabilitate perfectă pe carosabile uscate, în timp ce Wet Safety Zone, sau zona de siguranță în condiții umede, limitează în mare măsură riscurile asociate cu acvaplanarea și crește astfel senzația de siguranță pe sol umed. Noul profil durabil, designul simplu și blocurile rezistente ale benzii de rulare, modelul înclinat al canelurilor cu margini înclinate sunt toate ingrediente care permit o conducere în condiții uscate la fel de precisă cât și controlată.
Wet Safety Zone: o aderență puternică pe carosabile umede. Canalele cu traseu sinuos sunt mai largi la bază decât la suprafață, ceea ce oferă anvelopei capacitatea de a stoca apă, apoi de a accelera fluxul pentru a reduce semnificativ riscurile de derapaj pe pelicula de apă. Canelurile sunt distribuite în mod egal în model și au fețe indentate ca niște coarne pentru a expulza apa mai repede.
LiveChat
Whatsapp Messenger