225/55 R17 97H (*), 3PMSF - Modificați

Nokian WR D4 225/55 R17 97H (*), 3PMSF

Categorie : Autoturism, iarnă
D B A 69 dB
4.0 /5 (429 opinie)
Nokian WR D4 225/55 R17 97H (*), 3PMSF
Nokian 225/55 R17 97H
69
Nokian WR D4 225/55 R17 97H (*), 3PMSF
D B A 69 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 1 526,79 lei

Caracteristici

Marcă Nokian
Model WR D4
Dimensiune 225/55 R17 97H
Modificați această dimensiune
Specificitate (*), 3PMSF
Notație Europeană
D B A 69 dB
Categorie
Autoturism, iarnă
Opinie
4.0 /5 (429 opinie)

Descriere

Anvelopa WR D4 225/55 R17 97H ((*), 3PMSF) Nokian este un nume de referință în categoria anvelopelor de iarnă. Pentru anumite dimensiuni, aceasta a obținut calificativul „A” pentru aderența pe carosabil umed. Este o performanță remarcabilă pentru o anvelopă de iarnă.

Descriere
opinie
Montare

DSI ȘI INDICATORII WSI

DSI ȘI INDICATORII WSI
Conducerea în condiții de iarnă necesită o calitate ridicată a anvelopelor pentru a se desfășura în siguranță totală. Driving Safety Indicator este un indicator de uzură situat pe banda de rulare. Rezultat al cercetărilor Nokian Tyres, acesta îmbunătățește siguranța în timpul sezonului rece. Winter Safety Indicator, sau WSI, al cărui simbol este un fulg de nea, este la rândul său un indicator de siguranță pentru iarnă. Numerele care decorează partea mediană a anvelopei indică înălțimea canelurii principale, exprimată în milimetri. Uzura progresivă a anvelopei face ca numerele să dispară treptat. WSI nu dispare până când adâncimea nervurii nu atinge 4mm, dar când fulgul nu mai este vizibil, este absolut necesar să cumpărați noi anvelope de iarnă pentru a asigura siguranța pe drum.

PAVIMENTE RIGIDE PENTRU MANEVREABILITATE

PAVIMENTE RIGIDE PENTRU MANEVREABILITATE
Bucățile de cauciuc Stiff Handling Blocks au sculpturi impunătoare care optimizează tracțiunea și se restrâng tot mai mult spre umăr. Astfel, aderența pe drumurile înzăpezite și precizia conducerii sunt îmbunătățite. Un puternic activator de sculptură este plasat în mijlocul blocurilor de umăr. Acesta permite maximizarea acțiunii acestor pavele în timpul fazelor de accelerare și decelerare, adică atunci când este indispensabil să te poți baza pe o aderență fără eșec.

COMPRESOR DE ZĂPADĂ ABUNDENTĂ

COMPRESOR DE ZĂPADĂ ABUNDENTĂ
Biselele neregulate de pe pereții blocurilor de umăr se leagă de suprafața solului, permițând o aderență îmbunătățită în curbe, precum și în zăpadă adâncă.

SUFLANTĂ DE ZĂPADĂ MOALE

SUFLANTĂ DE ZĂPADĂ MOALE
Înclinarea marginii din spate a blocurilor de cauciuc este concepută pentru drenarea maximă a apei și a noroiului din caneluri.

Tehnologia Silent Sidewall

Tehnologia Silent Sidewall
Tehnologia Silent Sidewall este un sistem centrat pe o regiune specifică a peretelui lateral al anvelopei și permite eliminarea vibrațiilor și sunetelor emise de banda de rulare în legătură cu solul. Prin urmare, această tehnologie minimizează zgomotul, pentru o condus mult mai plăcută.

CANELURI LUCIOASE

CANELURI LUCIOASE
Șanțurile netede îmbunătățesc drenarea apei sub formă de zăpadă sau noroi.

PERFORMANȚĂ PE ZĂPADĂ CU PNEURI

PERFORMANȚĂ PE ZĂPADĂ CU PNEURI
De fiecare parte a nervurii centrale, blocurile de cauciuc afișează o densitate mare de sculpturi, o lamelă din două menținându-se alternativ la stânga apoi la dreapta. Grupate câte trei, pavelele sunt echipate cu întăriri în partea de jos a șanțurilor. Aceste "Handling Supports" oferă o manevrabilitate accentuată.

TWIN TRAC SILICA

TWIN TRAC SILICA
Nokian Twin Trac Silica este un amestec de cauciuc compus din cauciuc natural, desigur, dar și din siliciu și ulei de rapiță. Distribuția originală a particulelor asigură anvelopei o aderență optimă pe zăpadă și sub ploaie. Acest mix inovator de avangardă perfecționează și stabilitatea de conducere, precum și reacția la alterarea anvelopei. Calitatea și volumul materialelor utilizate păstrează anvelopei performanțele sale superbe în aderența de iarnă, chiar și în cazul modificărilor intense de temperatură sau după foarte mulți kilometri. Consumul vehiculului este, de asemenea, în scădere netă datorită reducerii drastice a rezistenței la rulare.

PRECIZIE LA CONDUCERE

PRECIZIE LA CONDUCERE
O importantă și solidă canelură centrală îmbracă regiunea mediană a anvelopelor. Lamelurile sale nu acoperă toată lățimea, ceea ce rezultă într-o creștere a preciziei și întărește controlul manevrabilității.

PAVIMENTE OPTIMIZATE NOKIAN

PAVIMENTE OPTIMIZATE NOKIAN
Proprietățile uimitoare de aderență și manevrabilitate ale anvelopelor sunt posibile deoarece fiecare bloc, precum și fiecare lamelă a modelelor au o formă specifică și o funcție bine definită.
LiveChat
Whatsapp Messenger