Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Pirelli auto

Anvelopă Pirelli

Pirelli este un producător italian care a devenit în câțiva ani un actor inconturnabil al pieței internaționale de anvelope. Fondată în 1872 și înscrisă la Bursa din Milano începând din anul 1922, firma Pirelli se deosebește prin lunga sa tradiție industrială, care a știut întotdeauna să combine capacitatea de a inova cu calitatea produselor și propuneri revoluționare. De mai bine de un secol, numelei ei este asociat cu inovarea si tehnologia de vârf. Societatea deține 19 uzine repartizate în lumea intreagă și operează în peste 160 de țări. Preocupat să reducă impactul ecologic, producătorul a dezvoltat o strategie „ green performance ” cu scopul de a privilegia produsele și serviciile avansate din punct de vedere tehnologic și cu un impact redus asupra mediului inconjurător. Firma Pirelli este partener Formula 1 de mulți ani.

Cele mai vândute profiluri

Mașină / autoturism

4x4 / SUV

Utilitare / Camionete

Tehnologiile mărcii Pirelli

Sistemul de Anulare a Zgomotului Pirelli™ (PNCS)

Sistemul de Anulare a Zgomotului Pirelli™ (PNCS)
Sistemul Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS) permite reducerea zgomotelor produse de anvelope la contactul cu drumul. Zgomotul de rulare cuprinde toate vibrațiile emise în structură și care se răspândesc în vehicul. Sistemul Pirelli Noise Cancelling System™ permite creșterea confortului șoferului prin minimizarea acestui zgomot de rulare.
Aceste vibrații sunt literalmente absorbite de spuma brevetată Pirelli, ceea ce minimizează zgomotul care ajunge în habitaclul vehiculului, pentru un confort îmbunătățit față de anvelopele clasice.
Cu Pirelli Noise Cancelling System™, sunt emise cu două până la trei decibeli mai puțin, adică cel puțin de două ori mai puțin zgomot în interiorul vehiculului.

Seal Inside™

Seal Inside™
Pirelli revoluționează conducerea după o pană, creând o nouă generație de anvelope auto-reparabile care asigură siguranța și permit continuarea drumului după o pană, menținând un control perfect al automobilului.
Într-adevăr, cu tehnologia Seal Inside™, un vehicul a cărui anvelopă este perforată de un obiect extern, poate în 85% din cazuri să-și continue drumul, deoarece presiunea aerului rămâne intactă. Această evoluție elimină astfel majoritatea situațiilor accidentale cauzate de o pierdere de presiune într-o anvelopă spartă.
Cu o anvelopă Seal Inside™, o pană nu vă lasă în pană în mijlocul nimănui: puteți să vă întoarceți acasă pentru a schimba anvelopa sau să mergeți direct la un garaj.
Această tehnologie Seal Inside™ este utilizabilă pe toate vehiculele în funcție de dimensiunile anvelopei.

Faza 1
Obiectul extern, cum ar fi un cui, este înconjurat de masticul prezent în anvelopă.
Faza 2
Dacă obiectul este expulzat, masticul umple gaura lăsată treptat de obiect.
Faza 3
Când obiectul este complet scos din anvelopă, gaura este complet umplută și sigilată, interzicând orice pierdere de presiune.
LiveChat
Whatsapp Messenger