Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Saferich auto

Anvelopă Saferich

Shandong Fengyuan Tire Manufacturing Co., Ltd. are sediul în zona de dezvoltare economică Yicheng, în Zaozhuang, Shandong. Compania se află sub controlul Shandong Energy/Mining Group 81, un grup de întreprinderi de stat, și produce anvelope radiale cu carcasă din oțel nealiat, parcurgând între ciclul -- de la cercetare și dezvoltare la producție și vânzări, în contextul modernizării întreprinderilor mari.

În 2014, compania a proiectat și planificat o producție anuală de 20.000.000 de anvelope radiale cu carcasă din oțel nealiat, dublându-și astfel producția anuală pentru aceste produse. În interval de doi sau trei ani, compania va putea produce 5.000.000 de anvelope cu carcasă din oțel pe an și 20.000.000 de anvelope cu carcasă din oțel nealiat, oferind o gamă completă de produse. Conducerea și personalul companiei au la dispoziție o gamă variată de beneficii și resurse suplimentare, datorită cărora compania ocupă un loc de frunte în clasamentul producției naționale de anvelope.

Orientarea către produse premium, utilizarea mașinii de turnare olandeze VMI, a calandrului cu cablu fabricat în Italia, a liniei de producție germane TROESTER, a echipamentului de vulcanizare sud-coreean de la Donghe – toate acestea contribuie la succesul liniei de producție de anvelope cu carcasă din oțel nealiat de calitate superioară, dar și la calitatea vieții personalului său, compania ocupând astfel unul dintre primele locuri din acest sector. Prima aplicație din lume în cadrul căreia s-au utilizat nanomateriale, utilizarea temperaturilor scăzute pentru anvelope, vulcanizarea cu azot la temperaturi ridicate și alte tehnologii avansate – toate acestea îmbunătățesc rezistența, flexibilitatea, conductivitatea termică, proprietățile antistatice și durabilitatea anvelopei. Datorită performanțelor sale, produsul a ajuns în faza a doua a calificărilor europene pentru anvelope premium.

Compania a introdus astfel tehnologii internaționale de ultimă oră în procesul de proiectare/fabricație, datorită centrului de cercetare și dezvoltare în care își desfășoară activitatea o echipă de profesioniști cu know-how tehnic avansat, cu un laborator cu o suprafață de 3.000 de metri pătrați, dotat cu un interferometru cu laser SDS, fabricat în Germania, echipamente de testare germane și americane (Aerfamenni) care aplică principiile reologice și alte metode internaționale de cercetare avansată, precum și alte echipamente experimentale, ceea ce permite desfășurarea de activități de cercetare și dezvoltare inovatoare pentru obținerea de anvelope ecologice, sigure, durabile, antiderapante, cu rezistență ridicată, silențioase și cu proprietăți anti-alunecare, care formează o serie de anvelope 6 HP și UHP, pentru SUV-uri și anvelope de iarnă, cu 400 de specificații multiple.

4x4 / SUV

LiveChat
Whatsapp Messenger