Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Viatti auto

Anvelopă Viatti

Anvelopele Viatti sunt fabricate în conformitate cu principiile exclusive ale tehnologiei germane.
Poziționate la mijloc de gamă în ceea ce privește prețul, anvelopele Viatti sunt proiectate în conformitate cu standardele europene de calitate. Această marcă nouă îmbină siguranța cu confortul. Anvelopele sale au fost testate cu succes în mai multe rânduri și au primit evaluări pozitive.

Anvelopele Viatti sunt fabricate în conformitate cu principiile exclusive ale tehnologiei germane. Spre deosebire de produsele celor mai multe dintre mărcile europene, acestea sunt perfect adaptate la condițiile de trafic din Rusia. Producătorii acestora au ținut cont de particularitățile condițiilor locale încă din primele etape de dezvoltare, rezultând astfel un produs fundamental nou, care garantează un confort excepțional la condus, oricare ar fi condițiile meteorologice și rutiere. Pentru o distribuție eficientă în întreaga țară, s-a decis ca unitatea de producție să fie amplasată chiar în Rusia. Unitatea de producție a complexului de anvelope PAO Tatneft a fost selectată drept centru principal pentru implementarea proiectului. Linia de producție a anvelopelor Viatti este echipată cu cele mai avansate utilaje germane, iar procesul de producție este aproape 100% automatizat, excluzându-se astfel influența factorului uman.
După doi ani de teste riguroase pe diferite tipuri de drumuri din Europa și Rusia, anvelopele Viatti au fost prezentate oficial publicului la Salonul Internațional al Automobilului de la Moscova, organizat în august 2010.

Mașină / autoturism

Utilitare / Camionete

LiveChat
Whatsapp Messenger