Căutare în funcţie de dimensiuni
Pneu Windforce auto

Anvelopă Windforce

Windforce are sediul în Quigdao, un oraș pitoresc de coastă. Windforce a avut un start bun și s-a dezvoltat rapid. Vânzările Windforce au crescut constant din 2013, iar în 2016 acestea au depășit pentru prima dată pragul de 100 de milioane de dolari. Windforce oferă o gamă completă de anvelope: PCR, UHP, SUV, H/T, A/T, M/T, M/T, utilitare, A/S, anvelope de iarnă sau TBR. Datorită echipelor de vânzări profesioniste ale distribuitorilor, anvelopele Windforce sunt acum disponibile într-un număr mare de magazine de servicii post-vânzare și ateliere de tuning renumite din peste 100 de țări din întreaga lume.

Windforce depune eforturi în permanență pentru îmbunătățirea nivelului calitativ al produselor sale și investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a concepe noi game de produse. De asemenea, Windforce se angajează să furnizeze anvelope și servicii de calitate și să răspundă cât mai bine la cerințele în continuă schimbare ale pieței.

De-a lungul anilor, activitățile au fost îmbunătățite și dezvoltate. Anvelopele Windforce sunt alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta să mergeți tot înainte și să creați un viitor mai bun.

Cele mai vândute profiluri

Mașină / autoturism

4 anotimpuri

4x4 / SUV

Utilitare / Camionete

Vară
LiveChat
Whatsapp Messenger