Căutare în funcţie de dimensiuni
Opţional
Toate
Selectați toate Ștergeți
0 / 27
Validați

Anvelope moto ieftine : toate mărcile disponibile

Specialistul anvelopelor, AnvelopeLider își impune să răspundă cerințelor clienților săi oferindu-le o gamă largă de referințe cu aproape 30 de mărci de anvelope de motocicletă repertoriate conținându-le chiar și pe cele mai prestigioase : Michelin, Pirelli, Dunlop și altele.

Pentru a fi siguri că veți alege anvelopa ieftină care se va potrivi cel mai bine la motocicleta dumneavoastră, detaliem caracteristicile fiecărui profil în fișe tehnice precise care vă împiedică să vă înșelați atunci când comandați online.

Moto cross, rutieră, enduro sau sportivă, la fiecare tip de motocicletă corespunde o anvelopă referențiată cu grijă pe site-ul nostru și disponibilă la cel mai bun preț de pe piață.

Listă de mărci

Găsiți toate tipurile de anvelope Moto

Pneul pentru motociclete de drum/sportive

Ideal pentru circulația zilnică, acest pneu este polivalent. Indiferent de condițiile meteorologice, mulțumită numeroaselor sale mici caneluri, va avea mereu o bună aderență și o bună maniabilitate. Fabricat dintr-o gumă rezistentă, acest pneu prezintă o bună longevitate. Mulțumită recentelor inovații, gumele pentru pneurile de motociclete de drum/sportive sunt eficace chiar la temperatură scăzută și veți fi eficient chiar de la primii kilometri parcurși.

Pneul de competiție/circuit

Mai moale, cu un minimum de structură, uneori în întregime slick (neted), acest pneu pentru competiție/circuit se încălzește foarte repede și asigură o aderență maximă. Este redutabil pe vreme uscată, dar trebuie să aveți grijă atunci când condițiile meteo se degradează. Dacă sunteți un adevărat motociclist de pistă, aflați că există o versiune WET a pneurilor "slick", prevăzută pentru circulația pe drum ud.

Pneul de anduranță

Prevăzut pentru o utilizare la 80% "off road" acest pneu va fi foarte eficient în condiții de nisip, de noroi sau pentru a trece peste mici obstacole. Anumite profiluri de pneuri de anduranță prezintă o bandă de rulare destul de lată, pentru a vă îmbunătăți confortul pe bitum.

Pneul trail

Noile motociclete trail sunt acum puternice și grele. Gata cu vechile profiluri cu multe crampoane: noile pneuri trails seamănă din ce în ce mai mult cu pneurile de drum, dar pot fi utilizate și pe poteci și drumuri neasfaltate, atunci când aveți chef de asta. Sunt prevăzute pentru o utilizare la 30% off road, dar nu uitați, totuși, să adaptați presiunea pneurilor în momentul schimbării suprafeței, prin scăderea presiunii cu 0,5 bari pe drumuri și poteci.

Pneul Custom

Pneul pentru motociclete custom este un adevărat element de look. Totuși, performanțele sale nu sunt de neglijat. Foarte adesea, motocicletele custom au un cuplu foarte mare și sunt foarte grele, pneul având, deci, o carcasă foarte solidă. Aceste gume beneficiază de ultimele evoluții tehnologice, sunt, deci, confortabile și prezintă o bună aderență. Atenție, totuși, la viraje, cu acest pneu.

Pneurile pentru scuter

În ultimii ani, scuterele moderne sunt din ce în ce mai puternice. Producătorii s-au adaptat, propunând pneuri din ce în ce mai tehnologice. Gumă moale, dură, combinată sau pneuri M+S, veți găsi pentru toate tipurile de scutere.

Pneul de scuter cu gumă moale furnizează o aderență maximă, dar va avea tendința de a se uza mai repede decât un pneu cu guma dură. Există, acum, pneuri cu gumă combinată, cu o parte centrală mai dură și rezistentă și cu umeri mai moi, pentru o aderență mai bună. Anumite pneuri pentru scutere poartă mențiunea M+S, această siglă însemnând că pneurile sunt eficiente, în mod special, în condiții de noroi și de zăpadă.

Pneurile cross/trial

Pentru a alege corect un pneu de motocros trebuie știut că se va da întâietate unei gume dure pe un teren uscat și pietros, în timp ce pe un teren ud, o gumă suplă va fi mai eficace.

LiveChat
Whatsapp Messenger