Căutare în funcţie de dimensiuni
Anvelope motocicletă Anlas

Anvelopă motocicletă Anlas

Istoric

Constituită în 1960, compania turcă ANLAS a început să investească în producția locală de anvelope în 1970. Producția a început oficial în 1976.

Resurse umane

Societatea ANLAS recrutează echipe tehnice și de producție calificate. Datorită experienței acumulate în perioada de activitate în industria anvelopelor, toți angajații companiei sunt instruiți cu privire la cerințele specifice sectorului cauciucului și al anvelopelor. Datorită celor patruzeci de ani de activitate, cultura corporatistă contribuie la consolidarea activității echipelor.

Cu echipe de vânzări dedicate, care își desfășoară activitatea pe toate piețele, ANLAS intră în contact cu distribuitorii și clienții direct, pe teren. Vânzătorii au posibilitatea de a oferi feedback în timp real cu privire la calitatea și performanțele produselor oferite.

Cu un număr mare de distribuitori în Turcia și cu o cotă de piață de 60%, ANLAS își aduce contribuția de mulți ani la viitorul societății.

Producție

Situată în orașul industrial Düzsce, la jumătatea distanței dintre Istanbul și Ankara, unitatea de producție a ANLAS se află la intersecția dintre autostrada transeuropeană și drumul național.

Societatea are la dispoziție un teren cu o suprafață totală de 100.000 de metri pătrați, pe care se poate pune în aplicare orice proiect de extindere. Instalația de producție și clădirile auxiliare ocupă o suprafață acoperită de 13.000 de metri pătrați.

De asemenea, pe amplasament se mai află și laboratoare pentru testarea chimică și fizică a materialelor și a compușilor, precum și un centru de încercări în care sunt testate anvelopele în timpul etapelor de dezvoltare și unde se verifică și calitatea produselor finite.

Cele mai vândute profiluri

Rutieră / Sportivă

Scuter

Enduro

Trail

Cross / Trial

Iarnă
LiveChat
Whatsapp Messenger