Căutare în funcţie de dimensiuni
Anvelope motocicletă Cheng Shin

Anvelopă motocicletă Cheng Shin

Mașina dvs. are roți? Cheng Shin are anvelopele de care aveți nevoie! Anterior, această companie taiwaneză fondată în 1967 producea doar anvelope pentru biciclete. În prezent ocupă locul nouă în lume ca mărime în clasamentul producătorilor de anvelope. Cheng Shin Rubber (care își desfășoară activitatea în unele regiuni sub denumirea de Pneus Maxxis sau CST) distribuie anvelope în aproximativ 170 de țări și a fost certificată conform tuturor principalelor standarde internaționale în domeniul siguranței și al producției. Datorită centrelor operaționale deschise în peste 12 țări, anvelopele Cheng Shin de calitate sunt întotdeauna aproape de dumneavoastră.

Fiecare dintre unitățile Cheng Shin aplică aceleași principii de design, inovație și integritate. Compania a devenit un punct de referință în sector în ceea ce privește operațiunile de producție și folosește cele mai avansate metode pentru a produce anvelope bine executate, care să vă ofere performanțe ridicate pe termen lung. Anvelopele Cheng Shin utilizează compuși și modele de bandă de rulare special concepute, care asigură o aderență superioară pe orice tip de teren și în orice condiții. Spre deosebire de anvelopele care oferă doar un nivel convențional de performanță și care au o durată de viață utilă limitată, setul de anvelope Cheng Shin poate fi utilizat timp de mai multe sezoane. În calitate de FEO (Fabricant de Echipamente de Origine) de anvelope pentru motociclete pentru companii de primă mărime din acest sector, cum ar fi Honda, Kawasaki, Yamaha și Suzuki, Cheng Shin se bucură de încrederea celor mai renumiți producători de motociclete din lume. Ținând cont de acest lucru, puteți porni la drum fără grijă.

Cheng Shin s-a dezvoltat exponențial în ultimii 15 ani, pe măsură ce publicul a descoperit faptul că produsele sale sunt caracterizate de performanțe excelente, iar compania continuă să deschidă noi unități de producție și să dezvolte noi tehnologii pentru anvelope.

Cele mai vândute profiluri

Rutieră / Sportivă

Vară

Scuter

LiveChat
Whatsapp Messenger