160/60 ZR17 69W Spate - Modificați

Dunlop Sportmax Roadsmart IV 160/60 ZR17 69W Spate

Categorie : Rutieră / Sportivă
C A B 73 dB
4.0 /5 (23 opinie)
Dunlop Sportmax Roadsmart IV 160/60 ZR17 69W Spate
Dunlop 160/60 ZR17 69W
73
Dunlop Sportmax Roadsmart IV 160/60 ZR17 69W Spate
C A B 73 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 853,38 lei

Caracteristici

Marcă Dunlop
Model Sportmax Roadsmart IV
Dimensiune 160/60 ZR17 69W
Modificați această dimensiune
Specificitate Spate
Notație Europeană
C A B 73 dB
Categorie
Rutieră / Sportivă
Opinie
4.0 /5 (23 opinie)

Descriere

Lansat în 2022, Dunlop Sportmax Roadsmart IV este un anvelopă sport touring cu performanțe de top. Compoziția de cauciuc a fost îmbunătățită, modelul benzii de rulare a fost optimizat, pentru o aderență excepțională pe carosabil umed și o durabilitate mai mare. Sportmax Roadsmart IV moștenește cu succes tehnologiile JointLess Tread (JLT, bandă fără rosturi) și Multi-Tread (MT, compus multi-cauciuc) utilizate de Dunlop în competiții, pentru o uzură redusă și vibrații sonore atenuate. Anvelopa este mai rezistentă, mai mult timp; tehnicile de construcție a carcasei (DFF și CTCS) asigură o manevrabilitate mai bună și o stabilitate mai bună. vă oferă o manevrabilitate mai bună și o stabilitate mai bună.

opinie
Montare

23 comentarii clienți

4.0 din 5 stele

Longevitate 4.5 /5
Șosea umedă 4.5 /5
Șosea uscată 5.0 /5
Confort 4.5 /5
Calitate / Preț 4.0 /5
Stabilitate 4.0 /5
Zgomot 4.0 /5
Timp de încălzire 4.5 /5

Opinia internauților

Vă informăm că opiniile exprimate pe site sunt supuse unei proceduri de control. Opiniile sunt afișate în ordine cronologică.


- Șosea - Normal - 1000 km

Îmi place foarte mult, este un cauciuc bun Sunt foarte mulțumit de achiziție aderență bună cu siguranță următorul cel din spate, în ceea ce privește livrarea foarte rapidă Mulțumesc


- Șosea - Economic - 2000 km

Dificil de evaluat longevitatea, prea puțini kilometri parcurși.


- Șosea - Normal - 16500 km

Cel mai bun preț la momentul comenzii, livrare rapidă direct la atelier fără probleme și corectare necomplicată a adresei de facturare. Performanță de top de la Reifenleader. Aceste anvelope sunt al treilea set pe motocicletă și în versiunea GT sunt o repetiție a ceea ce a fost montat anterior, deoarece anvelopele GP300 de fabrică nu au fost făcute pentru greutatea vehiculului. Anvelopele sunt adevărate anvelope sport-touring, rezistente la orice vreme și nu se lasă deranjate nici măcar la un stil de condus agresiv. Longevitatea ar putea fi puțin mai bună, dar în ansamblu, prima alegere cu puțină concurență.


- Șosea - Normal

Acest pneu îmi oferă o durată de viață puțin mai lungă decât alte pneuri pe care le-am încercat. Au o formă sportivă/rotundă, care mi se potrivește perfect.


- Munte - Normal

Carcasă excelentă, sunt foarte mulțumit.


- Șosea - Sportiv - 800 km

Senzatii foarte bune pe asfalt in comparatie cu anvelopele Avon originale de pe motocicleta. Anvelopele Avon sunt mai versatile decat acestea.


- Șosea - Normal - 3000 km

Bună manipulare, impecabilă.


- Munte - Sportiv - 20000 km

Anvelope surprinzător de bune, le-am folosit iarna până la -10 grade (pe șosea) și s-au uzat acum o lună. Au aderat bine pe zăpadă, nu am experimentat nicio instabilitate sub ploaie, nicio instabilitate în condiții uscate chiar și la 15 grade. Până acum, cea mai bună valoare pentru bani, din păcate marginea s-a uzat foarte rapid pe ultimii 3 mm, mai rapid decât centrul. Cu siguranță le recomand, chiar am cumpărat încă un set.


- Șosea - Normal

Anvelope excelente, conducere lină și confortabilă. Oferă o senzație de încredere. Acoperit peste 20.000 km cu setul anterior.


- Șosea - Normal - 2000 km

A fost montat de puțin timp, la prima vedere este un cauciuc bun.


Vedeți mai multe opinii

Acordaţi o notă acestei anvelope

Pentru a vă exprima opinia cu privire la Dunlop Sportmax Roadsmart IV, trebuie să vă autentificați.

LiveChat
Whatsapp Messenger