Căutare în funcţie de dimensiuni

Mitas Custom Force

Categorie : Custom
Mitas Custom Force ::dimension::
Începând cu 565,08 lei

4.5 /5 (5 opinie)
Consultați dimensiunile

Livrare gratuită Cel mai bun preţ Stoc disponibil

Mitas Custom Force este un anvelopă de drum pentru motociclete custom cu performanțe ridicate, durabilitate, stabilitate și confort de conducere inegalabile, cu un aspect estetic rafinat. Conceput din materiale de înaltă calitate combinate cu o carcasă foarte robustă, acest pneu oferă performanțe excelente la diferite viteze, în orice condiții meteo și pe toate tipurile de suprafețe de drum.

O atenție deosebită a fost acordată fazei de proiectare, pentru a garanta cele mai bune performanțe de frânare și manevrabilitate din sector în condiții de umiditate. Acest pneu va satisface pe deplin șoferii, inclusiv pe parcursul călătoriilor lungi cu pasageri și cu portbagajul plin.

Banda de rulare, cu un design rafinat, este formată din caneluri elegante care amintesc de forma unui șarpe târându-se și reprezintă o alegere de top pentru adevărații conducători de motociclete custom.

Acest model de anvelopă a fost supus numeroaselor teste în cele mai extreme și exigente condiții, conduse de o terță parte independentă atât în Statele Unite cât și în numeroase țări din Europa, pentru a garanta în mod constant cele mai înalte performanțe.

Dimensiuni
opinie
LiveChat
Whatsapp Messenger