Căutare în funcţie de dimensiuni

Mitas SportForce + EV

Categorie : Rutieră / Sportivă
Mitas SportForce + EV ::dimension::
Începând cu 576,89 lei

4.5 /5 (47 opinie)
Consultați dimensiunile

Livrare gratuită Cel mai bun preţ Stoc disponibil

Mitas SportForce + EV sunt anvelope sport concepute pentru roadstere, mașini sport și superbike-uri.
Noua versiune "EV" a SPORT FORCE+ EVolution ridică performanțele anvelopelor la un nou nivel.
Permițând un control maxim la unghiuri de înclinare extreme, SPORT FORCE+ EV este echipat cu o tehnologie de bandă de rulare multi-compozită și un material compus complet nou pentru o aderență optimă în curbe și o accelerație și performanță de frânare îmbunătățite în curbe.

Tehnologia carcasei robuste menține o rigiditate ridicată a carcasei chiar și atunci când anvelopa se uzează, asigurând astfel performanțe optime ale anvelopei pe tot parcursul ciclului său de viață.

Analiza elementară finală: cu ajutorul unei analize prin elemente finite și a simulărilor asistate de computer, structura optimă a anvelopei este dezvoltată pentru a atinge cel mai înalt nivel de aderență, având în același timp o rigiditate suficientă pentru o stabilitate excelentă.
Analiza prin elemente finite asigură o definiție optimă a benzii de rulare, a structurii și a materialului.

Tehnologia 3D Optimum Groove oferă o direcție și o adâncime optimă a canelurii și o supraîncălzire redusă a cauciucului benzii de rulare.

Tehnologia "Optimized Steel Cord" definește structura optimă a armăturii la 0° și dispunerea optimă a cablurilor de oțel în cadrul carcasei anvelopei.
Rezultatul final este o anvelopă perfect echilibrată care asigură cea mai bună suprafață de contact posibilă între anvelopă și drum în toate condițiile de conducere, inclusiv pe pante abrupte și la viteze mari.
OSCT poate determina cu precizie confortul și poziționarea zonelor rigide în interiorul carcasei.
Cu o poziționare corectă, sportivitatea, confortul sau o combinație a celor două ale anvelopei sunt ideal definite.

Dimensiuni
opinie
LiveChat
Whatsapp Messenger