Căutare în funcție de mașină
Opţional
Toate
Selectați toate Ștergeți
Toate mărcile
0 / 47
Validați

Jante aluminiu : oferiți-i mașinii dumneavoastră un look unic

Specialistul anvelopelor, AnvelopeLider vă propune o gamă largă de jante pentru echiparea vehiculului dumneavoastră.

Cu un stock de aproape o sută de mărci de jante, promitem să satisfacem așteptările dumneavoastră oferindu-vă garanția de a beneficia de cele mai bune prețuri. Pentru a ne adapta la toate bugetele și la toate dorințele, vă punem la dispoziție catalogul nostru complet de mărci ce poate fi consultat pe site. Beneficiați de expertiza noastră și găsiți caracteristicile și atuurile fiecărei mărci grație fișelor produs detaliate întocmite de experții noștri. Punem online foarte multe poze pentru ca dumneavoastră să puteți să vă alegeți jantele în cele mai bune condiții.

Fie că este vorba de o citadină mică, de o berlină sportivă sau de o mașină 4x4 impunătoare, sunteți sigur că veți găsi janta ieftină care vă va pune vehiculul în valoare. Câștigați timp făcând comandă în același timp de jante și anvelope discount pe AnvelopeLider. Oferiți-i mașinii dumneavoastră un look unic.

V-ați hotărât să schimbați look-ul mașinii, jantele sunt deteriorate sau uzate? Este momentul să descoperiți noi jante. Vă vom da câteva sfaturi privind elementele pe care trebuie să le luați în considerare în alegerea jantelor.

Alegerea diametrului

Cu cât diametrul jantelor este mai mare, cu atât janta va da o înfățișare mai rasată vehiculului. O creștere a diametrului jantei antrenează o diminuare a înălțimii flancului de pneu. Înălțimea flancului de pneu joacă un rol important în amortizare: dacă augmentați prea mult diametrul jantei, este posibil să pierdeți din confort. O diminuare a înălțimii flancului permite reducerea oscilațiilor. Trebuie, așadar, să găsiți compromisul potrivit.

Alegerea lățimii

Pe o lățime de jantă pot încăpea mai multe lățimi de pneuri. Puteți găsi aceste valori în acest tabel de echivalență. Atenție! În momentul schimbării lățimii și a diametrului, aveți grijă să păstrați echivalența dimensională a pneurilor de origine.

Tipul de rază

Foarte adesea nu ne gândim la aceasta și totuși alegerea tipului de rază a jantei este importantă. Razele fine permit o mai bună răcire a frânelor. O jantă cu un design simplu și cu spațiu între raze permite o curățare ușoară a frânelor de praf, în momentul spălării mașinii.

LiveChat
Whatsapp Messenger