AnvelopeLider : furnizor de anvelope pentru profesioniști

În calitatea dumneavostră de profesionist în anvelope, AnvelopeLider vă oferă posibilitatea de a beneficia de reduceri la cumpărarea anvelopelor online : auto, motocicletă, ATV, camion, industrial și agricol.

Pentru aceasta, este suficient să faceți o cerere de deschidere al unui cont PRO. Pentru a-l valida, avem nevoie de elementele următoare : coordonatele contului dumneavoastră bancar și documentul oficial care atestă existența juridică a firmei dumneavoastră. Deschiderea unui cont PRO nu este posibilă decât pentru profesioniștii în anvelope.

După verificarea documentului precedent, contul dumneavoastră va fi activat și veți primi un e-mail cu datele dumneavoastră de conexiune.

Grosist anvelope pentru profesiniști

Conectare


Parolă uitată?

Creați-vă cont profesional

Pentru a cere deschiderea unui cont PRO și a beneficia de reduceri la cumpărarea anvelopelor, este suficient să dați click pe butonul de mai jos. Crearea contului durează mai puțin de 5 minute.

Creați un cont PRO

Acces la catalogul complet

Prețurile și disponibilitățile sunt actualizate de mai multe ori pe zi. Reducerile se aplică ansamblului de categorii disponibile pe AnvelopeLider.

Administrați fișa service-ului dumneavoastră

În calitate de service partener, AnvelopeLider vă oferă posibilitatea de a consulta în orice moment fișa service-ului și de a o actualiza (tarife, program, coordonate).

LiveChat
Whatsapp Messenger