Editare

Acest site este editat de către AD TYRES INTERNATIONAL SLU.
Sediul se află la C. Prat de la Creu, 59-65, AD500 Andorra la Vella, Andorra.
VAT RO36571660, Capital 1.000.000 EUR · Recording Date : 30/05/2016
Publication director: Hugo LACASSE · Email: cm(a)adtyre.com · Phone: +376 810 888
Site găzduit de: AD TYRES INTERNATIONAL SLU, C. Prat de la Creu, 59-65, AD500 Andorra la Vella, Andorra, Telefon: +376 810 888, Email hosting@adtyre.com.
Pe servere dedicate închiriate de la OVH Gmbh +49 681 906730 Christophstraße 19, 50670 Köln Deutschland.

Responsabilitate

Ansamblul informațiilor accesibile prin acest site sunt furnizate nemodificate. AD TYRES INTERNATIONAL SLU nu dă nicio garanție, explicită sau implicită, și nu își asumă nicio responsabilitate relativă la utilizarea acestor informații. AD TYRES INTERNATIONAL SLU nu este responsabilă nici de exactitudinea, nici de erorile, nici de omiterile prezente pe acest site. Utilizatorul este unicul responsabil de utilizarea acestor informații. AD TYRES INTERNATIONAL SLU își rezervă dreptul de a modifica în orice moment informațiile actuale în special prin reactualizarea site-ului. AD TYRES INTERNATIONAL SLU nu va putea fi trasă la răspundere pentru niciun fel de daune care decurg fie direct fie indirect, dintr-o informație conținută pe acest site. Site-urile exterioare care conțin un hyperlink cu prezentul site nu sunt controlate, în consecință AD TYRES INTERNATIONAL SLU declină orice responsabilitate relativă la conținutul lor. Utilizatorul este unicul responsabil de folosirea lor.

Copyright

Întregul site răspunde legislației statului Andorrane în ceea ce privește drepturile de autor și proprietatea intelectuală. Toate drepturile de reproducere sunt rezervate, inclusiv documentele iconografice și fotografiile.

LiveChat
Whatsapp Messenger