Politica de confidentialitate

  1. Principii generale
  2. Care este definiția termenilor folosind o scrisoare de capital?
  3. O cartă pentru ce?
  4. Pentru ce justificare juridică sunt colectate datele dvs. și utilizate de AD Tyres?
  5. Ce date sunt colectate?
  6. Cum se utilizează datele dvs.?
  7. Cât timp sunt păstrate datele dvs.?
  8. Cu cine ți s-au distribuit datele?
  9. Datele dvs. sunt transferate în afara Uniunii Europene?
  10. Cum sunt protejate datele dvs.?
  11. Care sunt drepturile tale?
  12. Cum antrenează AD Tyres pentru minori?
  13. Cum rămâne cu cookie-urile și alte tehnologii similare de urmărire?
  14. Unele elemente suplimentare pe rețelele sociale
  15. Care sunt consecințele activării unei legături externe?
  16. Cum veți primi notificări privind modificările Cartei?
  17. Cum să ne contactați?

1. Principii generale

Compania AD Tyres International SLU, societate de drept din Andorra, formată din societate limitată unipersonal cu capital de 100.000,00 euro, înregistrată în registrul comerțului și al societăților din Andorra sub numărul 16339, al cărei sediu social este situat Carrer Bonaventura Armengol Num. 10, Edifici Monclar, Bloc Num. 1, Despatx Num. 111-112, ANDORRA LA VELLA (Principatul Andorra), email: cm (a) adtyre.com, tel .: +376 810 888, (denumită în continuare " AD Tyres ") care desfășoară o activitate de comerț electronic oferită prin intermediul https://www.anvelopelider.ro/ (denumit în continuare " site-ul ") vânzarea de anvelope și produse asociate.

Ca parte a acestei activități, AD Tyres este obligată să colecteze online sau prin telefon datele care identifică direct sau indirect clienții, utilizatorii Site-ului sau orice terță parte (denumiți în continuare " Persoane interesate " sau " Tu ") și să efectueze o Prelucrare a aceste date.

AD Tyresle acordă o mare importanță conformității prelucrării acestor date cu legislația în vigoare și în special cu Legea Andorra 15/2003 din 18 decembrie 2003 calificată drept protecție a datelor cu caracter personal și Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentul European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 (denumit în continuare " RGPD ").

Sunteți informat că, prin decizia din 19 octombrie 2010, Comisia Europeană a declarat că Andora este considerată ca oferind un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană.

În conformitate cu articolul 27 din RGPD, AD Tyres a desemnat, în calitate de reprezentant în Uniunea Europeană, societatea MAXI TYRE LTD - societate constituită în conformitate cu legislația irlandeză sub forma unei societăți cu răspundere limitată, înregistrată în Registrul irlandez al comerțului sub numărul 545522, cu sediul la Hardcourt Center Block 3, Hardcourt Road, Dublin 2 (Irlanda).

Sunteți invitat să citiți cu atenție această Politică de confidențialitate (denumită în continuare " Carta ") și să citiți conținutul acesteia.

2. Care este definiția termenilor capitalizați?

Cuvintele sau expresiile care încep cu o literă mare au definiția specificată mai jos.

AD Tyres
înseamnă societatea identificată în primul paragraf al articolului 1 .
Cartă
la definiția menționată la articolul 1 .
Cont client
se referă la contul pe care orice client îl poate crea de la https://www.anvelopelider.ro/contul-meu/ .
Condiții de vânzare
înseamnă condițiile generale de vânzare a AD Tyres accesibile la adresa https://www.anvelopelider.ro/conditii-generale-de-vanzare .
Datele (s)
înseamnă orice date cu caracter personal, adică orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, înțelegându-se că persoana care poate fi identificată, direct sau indirect, prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un număr de identificare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente specifice identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihologice, economice, culturale sau sociale.
Date bancare
la definiția menționată la articolul 5 .
Datele de comandă
la definiția menționată la articolul 5 .
Date despre geolocație
la definiția menționată la articolul 5 .
Date de navigație
la definiția menționată la articolul 5 .
Date ale terților
la definiția menționată la articolul 5 .
Datele editorului de servicii
la definiția menționată la articolul 5 .
Date ale terților
la definiția menționată la articolul 5 .
Persoane interesate)
la definiția menționată la articolul 1 .
Produse)
înseamnă produsele pneumatice sau asociate (jante, lanțuri, etc ...) oferite spre vânzare de anvelope AD pe site.
rgdp
la definiția menționată la articolul 1 .
teren
la definiția menționată la articolul 1 .
Tratamentul (tratamentele)
înseamnă orice tranzacție sau set de tranzacții care pot sau nu pot fi efectuate utilizând procese automatizate și aplicate datelor, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, reținerea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea, difuzarea sau orice altă formă de furnizare, reconciliere sau interconectare, limitare, ștergere sau distrugere.
Tu
la definiția menționată la articolul 1 .

3. O cartă pentru ce?

Prezenta Cartă vă stă la dispoziție în timpul colectării datelor dvs. pentru a asigura o transparență deplină a prelucrării datelor efectuate de AD Tyres prin furnizarea de informații concise, ușor accesibile, ușor de înțeles și formulate în termeni clari și simpli .

În cazul în care oricare dintre informațiile nu este suficient de clară, vă invităm să ne contactați la dispoziția dvs. fie prin trimiterea unui e-mail la adresa cm (a) adtyre.com, fie prin formularul de contact disponibil aici .

Carta se aplică datelor dvs. colectate și prelucrate de AD Tyres în următoarele activități și pentru care AD Tyres este Managerul de procesare:

  • Utilizarea site-ului dvs., inclusiv navigarea simplă pe acesta;
  • crearea și utilizarea contului dvs. de client prin intermediul site-ului;
  • achiziționarea produselor oferite de AD Tyres prin intermediul Site-ului; sau
  • orice contact cu serviciul pentru clienți.

Această Cartă nu se aplică oricărei alte procesări de date efectuate într-un context diferit de cel descris mai sus.

Carta nu se aplică niciunei alte procesări de date pentru care AD Tyres nu sunt Managerul de procesare.

4. Pentru ce justificare juridică sunt colectate datele dvs. și utilizate de AD Tyres?

AD Tyresle constituie un punct de colectare și prelucrare a datelor dvs. numai pe baza uneia dintre următoarele justificări juridice:

  • Consimțământul dvs . : acesta este un act pozitiv clar din partea dumneavoastră, prin care vă exprimați într-o manieră liberă, specifică, luminată și lipsită de ambiguitate acordul dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră;
  • Executarea unui contract : aceasta este colectarea și prelucrarea datelor dvs. necesare pentru executarea contractului de vânzare între dvs. și anvelopa AD sau a măsurilor precontractuale furnizate solicitării dvs. (orice cerere din partea dvs. anterioară la comandă și făcută în vedere a celor din urmă);
  • Un interes legitim : aceasta este colectarea și prelucrarea datelor dvs. pentru interesele legitime urmărite de AD Tyres sau de o terță parte (de exemplu, prospectarea, prevenirea fraudelor etc.), cu excepția cazului în care interesele sau drepturile și libertățile fundamentale care ar necesita protecție Date (de exemplu, viața privată sau libertatea antreprenorială);
  • O obligație legală : aceasta este colectarea și prelucrarea datelor dvs. impuse AD Tyres de orice dispoziție juridică sau reglementară sau entitate judiciară sau administrativă (de ex. Obligațiile impuse de țara în care doriți să vizitați).

5. Ce date sunt colectate?

Datele colectate la solicitarea expresă a AD Tyres

AD Tyres solicitați în mod expres colectarea datelor dvs. în momente diferite și în special în timpul:

  • utilizarea Site-ului, inclusiv navigarea simplă pe Site;
  • finalizarea unei comenzi pe Site;
  • crearea unui Cont Client pe Site; sau
  • orice comunicare cu serviciul pentru clienți.

Când faceți comanda în numele unei terțe părți pe Site, sunteți de acord să comunicați și să vă asigurați că sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate prin datele furnizate.

Aceste date colectate (denumite în continuare " date de comandă") constau în special în:

  • Prenumele tău ;
  • Numele dumneavoastră ;
  • Data ta de nastere
  • Adresa dvs. poștală
  • adresa ta de email
  • Numarul tau de telefon ;
  • Tara ta ;
  • Numărul dvs. de TVA intracomunitar.

În ceea ce privește plata, aceste date colectate la cererea noastră expresă (denumite în continuare " date bancare ") constau în numărul cardului dvs. de credit, data de expirare și CVC (sau criptograma vizuală aflată pe spatele cardului).

Anumite date de comandă (nume, prenume, adresă, număr de telefon, țară, adresă de e-mail) și date bancare condiționează încheierea contractului cu AD Tyres. În consecință, orice îngăduință din partea dvs. de a ne furniza aceste date vă va împiedica să finalizați comanda.

Datele colectate automat de AD Tyres

AD Tyres sunt obligate să colecteze, în mod special în timpul navigării pe Site, o parte din datele dvs. în mod automat prin dispozitivul dvs. (computer, tabletă, telefon mobil etc.). Aceste date pot fi colectate chiar dacă nu există nicio comandă.

Aceste date (denumite în continuare " date tehnice ") constau în special în:

  • Adresa IP (numărul de identificare atribuit dispozitivului dvs. ca parte a conexiunii la Internet);
  • Adresa dvs. MAC (numărul fizic de identificare stocat pe cardul dvs. de rețea sau în interfața de rețea);
  • Numărul dvs. IMEI (numărul de identificare al telefonului dvs. mobil);
  • sistemul de operare al dispozitivului dvs. (Microsoft Windows, Mac OS X, Android, iOS etc.);
  • Operatorul dvs. de telefonie mobilă;
  • Furnizorul dvs. de servicii de internet
  • browserul pe care îl utilizați (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox etc.); sau
  • fusul orar utilizat de aparat.

Datele colectate automat prin dispozitivul dvs. constau, de asemenea, în date despre navigația dvs. (denumite în continuare " date de navigație "), cum ar fi:

  • paginile pe care le-ați vizitat;
  • data vizitei;
  • timpul petrecut pe fiecare pagină vizitată;
  • legăturile pe care le-ați activat;
  • ofertele pe care le-ați consultat;
  • produsele pe care le-ați căutat;
  • ordinele pe care le-ai făcut; sau
  • Obiceiurile de consum ale produselor.

În cele din urmă, datele colectate automat de pe dispozitivul dvs. pot consta în continuare în datele de localizare (în continuare " date de geolocalizare ") atunci când dispozitivul dvs. și / sau browserul dvs. de internet sunt setate în acest sens.

Datele transmise de rețele sociale sau de alți editori ai serviciilor societății informaționale

AD Tyres pot primi în cele din urmă datele dvs. printr-o transmisie făcută de editorul unei rețele sociale (Facebook, Twitter etc.) sau alți editori ai serviciilor societății informaționale, inclusiv:

  • Navigarea pe spațiul dedicat AD Tyres sau site-ului într-o anumită rețea socială;
  • Utilizarea de către dvs. a funcțiilor pe site, care ar fi legate de o rețea socială sau de un alt serviciu al societății informaționale;
  • crearea contului dvs. de client dacă decideți să vă înregistrați prin transferul datelor dvs. dintr-o rețea socială (în special Facebook) sau dintr-un editor al serviciilor societății informaționale (în special Google).

Aceste date colectate de AD Tyres prin intermediul rețelelor sociale sau al altor editori ai serviciilor societății informaționale (denumite în continuare " date de editori de servicii ") constau în principal din:

  • Datele de comandă colectate de editorul de servicii relevant (inclusiv fotografiile dvs.); sau
  • Datele tehnice sau datele de navigație colectate de editorul de servicii relevant.

În cazul în care doriți să limitați colectarea acestor date, sunteți invitat să contactați editorul serviciului vizat și / sau să modificați parametrii de confidențialitate din contul dvs. asociat acestui serviciu.

Datele furnizate de terți

AD Tyres pot fi obligate să vă colecteze datele prin intermediul unor terțe părți cu care AD Tyres are relații juridice și / sau economice, inclusiv:

  • companii afiliate;
  • parteneri de afaceri; sau
  • alte surse independente.

Aceste date (denumite în continuare " date terță parte ") constau în special în datele de identificare sau în legătură cu utilizarea unui produs sau serviciu propus de terța parte în cauză, care au fost colectate și procesate. de către terța parte în cauză.

6. Cum sunt utilizate datele dvs.?

Tabelul de mai jos vă prezintă principalele caracteristici ale tratamentelor efectuate de AD Tyres referitoare la datele dvs.

Pentru mai multe informații despre scopurile sau datele în cauză, AD Tyres vă invită să contactați serviciul de relații cu clienții, fie prin trimiterea unui e-mail la adresa cm (a) adtyre.com, fie prin intermediul formularului de contact disponibil aici .

Denumirea tratamentului obiective Justificarea legală Datele în cauză
Ordin
  • Răspundeți tuturor solicitărilor de plasare a unei comenzi
  • Luați în considerare și executați comanda
Contracta
  • Datele de comandă
Tranzacţie
  • Executați plata plății comenzii
  • Gestionați tranzacțiile bancare în respingere
Contracta
  • Date bancare
Revendicări privind plățile
  • Gestionați orice pretenții ale titularului cardului utilizate la plata comenzii
Contracta
  • Date bancare (cu excepția HVAC)
Service post-vânzare
  • Gestionați-vă pretențiile
  • Notificarea modificării Cartei sau a Condițiilor Generale de Vânzare
  • Gestionați relația cu clienții (solicitări, comentarii și sugestii) în urma unei comenzi
  • Gestionați rambursările
Contracta
  • Datele de comandă
  • Date bancare (cu excepția HVAC)
Cont client
  • Facilitați comenzile ulterioare prin evitarea reintroducerii articolelor deja comunicate anvelopei AD
Consimţământ
  • Datele de comandă
  • Date bancare (cu excepția HVAC)
buletin informativ
  • Executați abonamentul la newsletter-ul nostru
Consimţământ
  • Datele de comandă (adresa de e-mail)
Ofertele comerciale de anvelope AD
  • Efectuați campanii de marketing direct pe produsele AD Tyres
Interes legitim (1)
  • Datele de comandă
  • Date tehnice
  • Date de navigație
  • Datele editorilor de servicii
  • Date ale terților
Publicitate vizată
  • Adaptați mesajele noastre publicitare la nevoile și obiceiurile dvs., în special pe Site
Consimțământul (cookie-urile)
  • Date tehnice
  • Date de navigație
Experiența utilizatorului
  • Personalizați experiența site-ului dvs. în funcție de nevoile și obiceiurile dvs.
  • Accelerați navigarea pe site
Consimțământul (cookie-urile)
  • Date tehnice
  • Date de navigație
Localizarea geografică
  • Vă oferă un instrument de căutare pentru cele mai apropiate stații de asamblare la locația dvs.
Consimţământ
  • Date despre geolocație
Statistici
  • Efectuați și analizați studii statistice
Interes legitim (2) și consimțământ (cookie)
  • Datele de comandă
  • Date tehnice
  • Date de navigație
Calitate
  • Analizați problemele tehnice întâmpinate de utilizarea site-ului
  • Detectați anomalii în sistemul informatic
Interes legitim (3)
  • Date tehnice
  • Date de navigație
Fraudă
  • Detectați falsificarea și frauda tehnologică
Interes legitim (4)
  • Datele de comandă
  • Date tehnice
  • Date de navigație

(1) Interesul legitim este cel menționat la considerentul 47 din RGPD, care prevede: " Prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul prospectării poate fi considerată ca fiind efectuată pentru a satisface un interes legitim ". Acest interes legitim include menținerea unei relații de afaceri regulate cu dvs.

(2) Interesul legitim al AD Tyres este autoevaluarea și îmbunătățirea prin instrumentul statistic.

(3) Interesul legitim al AD Tyres este de a asigura calitatea serviciilor sale.

(4) Interesul legitim al AD Tyres este de a preveni frauda.

7. Cât timp sunt păstrate datele dvs.?

AD Tyresle reprezintă un punct de a păstra datele dvs. într-o formă care să permită identificarea dvs. pe o durată care nu depășește ceea ce este necesar pentru scopurile pentru care sunt procesate.

Tabelul de mai jos prezintă perioadele de păstrare pentru fiecare tip de date în funcție de procesarea pentru care sunt utilizate.

Date Tratament Perioada de valabilitate activă (1) Perioada de valabilitate în arhivarea intermediară (2)
Datele de comandă Ordin 5 ani de la ultima comandă N / A
Service post-vânzare 5 ani de la ultima comandă N / A
Cont client 5 ani de la ultima conectare la contul de client
sau
Până la retragerea consimțământului, dacă are loc anterior
N / A
buletin informativ Până când vă dezabonați N / A
Ofertele comerciale de anvelope AD 2 ani de la ultima comandă N / A
Statistic 5 ani de la ultima comandă 10 ani de la colectarea datelor relevante
Fraudă N / A 10 ani de la colectarea datelor relevante
Date bancare
(exclusiv HVAC)
Tranzacţie Până la plata integrală a comenzii N / A
Revendicări privind plățile N / A 13 luni de la data debitării
sau
15 luni în cazul plății debitoare amânate
Service post-vânzare Până la expirarea termenului pentru care AD Tyres se angajează să vă ramburseze o comandă (inclusiv perioada de retragere sau perioada de anulare a ordinului) N / A
Cont client 5 ani de la ultima conectare la contul de client
sau
Până la retragerea consimțământului, dacă are loc anterior
sau
Până la expirarea valabilității datelor bancare, dacă acestea apar înainte
N / A
Date tehnice Oferta comercială de anvelope AD 13 luni de la colectarea de către cookie N / A
Anunțuri direcționate
Experiența utilizatorului
Calitate
Statistici
Fraudă N / A 13 luni de la colectarea de către cookie
Date de navigație Oferta comercială de anvelope AD 13 luni de la colectarea de către cookie N / A
Anunțuri direcționate
Experiența utilizatorului
Calitate
Statistici
Fraudă N / A 13 luni de la colectarea de către cookie
Date despre geolocație Localizarea geografică Timpul necesar pentru a indica cea mai apropiată stație de asamblare N / A
Datele editorilor de servicii Ofertele comerciale de anvelope AD 2 ani de la colectare N / A
Date ale terților Ofertele comerciale de anvelope AD 2 ani de la colectare N / A

(1) Conservarea bazei de date active constă în conservarea datelor în cauză în baza de date utilizată în scopul tratamentului în cauză.

(2) Arhivarea intermediară este stocarea datelor în condiții restricționate de acces (i) fie într-o bază de date specifică a arhivelor separată de baza de date activă, cu acces restrâns numai la cei interesați de aceasta. cunosc datorită funcției lor; (ii) în baza de date activă, cu condiția ca datele arhivate să fie separate prin separare logică (gestionarea drepturilor de acces și a drepturilor) pentru a le face inaccesibile persoanelor care nu mai sunt interesate să le trateze.

8. Cu cine aveți acces la datele dvs.?

AD Tyres pot împărtăși unele dintre datele dvs. cu alte entități la care se face referire mai jos. În orice caz, AD Tyres împărtășesc numai aceste date în limitele a ceea ce este strict necesar pentru a asigura scopul (scopurile) prelucrării datelor dvs. de către AD Tyres sau pentru a asigura scopurile precise și legitime definite de acest destinatar.

Subcontractanții AD Tyres

AD Tyres sunt obligate să împărtășească unele dintre datele dvs. cu subcontractanții săi, care acționează în special în contextul furnizării produselor sale. Împărțirea datelor dvs. cu aceste entități este necesară pentru executarea comenzii dvs. AD Tyresle împărtășesc doar datele strict necesare pentru executarea misiunii încredințate subcontractanților săi, după ce le-au garantat prin contract angajamente la fel de ridicate ca cele luate în prezenta Cartă în protecția datelor dvs.

Entitățile din grupul la care aparține AD Tyres

AD Tyres sunt obligate să împărtășească unele dintre datele Dvs. cu alte entități din grupul la care aparțin AD Tyres pentru a vă cunoaște mai bine. Aceste alte entități sunt supuse angajamentelor similare cu cele ale AD Tyres pentru protecția datelor dvs.

Editorii de servicii terțe

AD Tyres sunt obligate să împărtășească unele dintre datele dvs. cu editorii de servicii terță parte utilizați în legătură cu furnizarea produselor AD Tyres prin intermediul site-ului (editorii social media, serviciile societății informaționale, furnizorii de servicii de găzduire etc.). Împărțirea datelor dvs. cu acești editori este necesară pentru funcționarea serviciilor terțe relevante. AD Tyresle împărtășesc doar datele strict necesare utilizării acestor servicii terțe. AD Tyres Vă invită să consultați politica de confidențialitate a fiecăruia dintre acești editori.

Cazuri excepționale

AD Tyres pot fi obligate să împărtășească datele dvs. în mod excepțional în următoarele cazuri: (i) în legătură cu o fuziune, o achiziție a AD Tyres sau a unei părți din acestea, o cesiune de active sau orice altă tranzacție similară; (ii) atunci când o astfel de împărțire este impusă de lege, de un regulament, de o autoritate judiciară sau administrativă competentă; sau (iii) să protejeze drepturile și / sau securitatea unei persoane, să prevină sau să ia măsuri cu privire la activități ilegale sau presupuse ilegale sau să apere drepturile, proprietatea și siguranța anvelopei AD Site; (iv) executarea și garantarea angajamentelor asumate de AD Tyres în interesul dumneavoastră în contextul acestei Carte.

9. Datele dvs. sunt transferate în afara Uniunii Europene?

Datele dvs. sunt prelucrate și stocate în principal pe teritoriul Principatului Andorra, unde se înființează anvelope AD, care este situat în afara Uniunii Europene.

Prin decizia din 19 octombrie 2010, Comisia Europeană a declarat că se consideră că Andorra oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană.

AD Tyres a desemnat compania MAXI TIRE LTD - societate de drept irlandez al societății cu răspundere limitată, înregistrată în registrul comerțului irlandez sub numărul 545522, cu sediul social la Hardcourt Center Block 3, Hardcourt Road, Dublin 2 (Irlanda) un reprezentant în Uniunea Europeană în conformitate cu articolul 27 din GDPR.

AD Tyres nu pot exclude transferarea datelor dvs. către alte teritorii din afara Uniunii Europene (UE) și a Spațiului Economic European (SEE), în special în teritoriile în care gradul de protecție a personalului cu date cu caracter personal este mai redus comparativ cu Uniunea Europeană.

În acest din urmă caz, AD Tyres se angajează să verifice existența măsurilor sau să ia măsurile adecvate pentru a asigura un nivel satisfăcător de protecție a datelor dvs., cum ar fi:

  • o decizie de adecvare a Comisiei Europene a țării în cauză;
  • clauze contractuale standard ale Comisiei Europene sau clauze contractuale standard adoptate de o autoritate de supraveghere, la care se supune destinatarul;
  • regulile interne ale companiei;
  • un cod de conduită aprobat sau un mecanism de certificare aprobat (inclusiv angajamentul obligatoriu și executoriu al beneficiarului din afara UE de a aplica garanțiile corespunzătoare);
  • un acord administrativ sau un text obligatoriu și executoriu din punct de vedere juridic adoptat pentru a permite cooperarea între autoritățile publice.

10. Cum sunt protejate datele dvs.?

AD Tyresle au implementat măsuri de securitate fizice, tehnice, administrative și organizatorice adecvate pentru a vă proteja datele împotriva accesului neautorizat, a utilizării, pierderii, distrugerii accidentale, deteriorării, furtului sau diseminării neautorizate sau ilegale a acestor date.

În ciuda eforturilor sale continue, AD Tyres nu se poate angaja să garanteze un rezultat în ceea ce privește securitatea datelor dvs. și vă invită să raportați orice dificultăți menționate mai sus despre care ați avea cunoștință.

Pentru a face acest lucru, puteți contacta serviciul de relații cu clienții, la dispoziția dvs. fie prin trimiterea unui e-mail la adresa (a) adtyre.com, fie prin formularul de contact disponibil aici .

11. Care sunt drepturile tale?

În conformitate cu legislația în vigoare, aveți drepturile enumerate mai jos cu privire la datele dvs.:

  • dreptul de acces la datele Dvs.: aceasta este posibilitatea de a obține de la AD Tyres o copie a datelor Dvs. procesate de AD Tyres și caracteristicile esențiale ale procesării lor (scopuri, categorii de date, destinatari, termen de valabilitate, drepturile dumneavoastră aceste date, dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere și, dacă este cazul, sursa colectării de date și existența unei decizii automate pe baza acestor date;
  • dreptul de a rectifica datele dvs .: aceasta este posibilitatea de a obține de la AD Tyres rectificarea cât mai curând posibil a datelor dvs. care ar fi inexacte sau, având în vedere scopurile prelucrării, incomplete;
  • dreptul la ștergerea datelor dvs .: aceasta este posibilitatea de a obține de la AD Tyres ștergerea, cât mai curând posibil, a datelor dvs. pentru unul din următoarele motive:
    1. aceste date nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod;
    2. Vă retrageți consimțământul pe care se bazează prelucrarea acestor date, cu condiția să nu existe alt temei juridic pentru o astfel de prelucrare;
    3. Obiectați asupra prelucrării acestor date în condițiile specificate mai jos cu privire la dreptul dvs. de a obiecta;
    4. datele au fost supuse procesării ilegale;
    5. datele trebuie să fie șterse pentru a se conforma unei obligații legale prevăzute de legislația Uniunii Europene sau de legislația franceză la care se aplică AD Tyres; sau
    6. Datele au fost colectate ca parte a serviciilor societății informaționale oferite copiilor.
  • dreptul de a se opune prelucrării datelor dvs .: aceasta este posibilitatea de a se opune unei prelucrări a datelor dvs. efectuate pe baza unui interes legitim de către AD Tyres (inclusiv profilarea pe baza acestei justificări) dacă acest tratament nu este în fapt justificat de către AD Tyres pe motive legitime și convingătoare care ar prevala asupra intereselor, drepturilor și libertăților dvs. sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor în instanță.
    De asemenea, aveți posibilitatea să faceți obiecții împotriva unei prelucrări în scopuri de prospectare (inclusiv crearea de profiluri dacă este legată de o asemenea prospectare).
    În sfârșit, în ceea ce privește tratamentul în scopuri statistice, există posibilitatea de a se opune unui astfel de tratament din motive legate de situația dvs. particulară.
  • dreptul de a limita procesarea datelor dvs .: aceasta este posibilitatea de a obține de la AD anvelope limitarea tratamentului în unul din următoarele cazuri:
    1. în timpul perioadei necesare pentru a verifica exactitatea Anvelopelor de Date de către AD atunci când contestați exactitatea acestor date;
    2. Vă opuneți ștergerii datelor din procesarea ilegală și, în schimb, solicitați limitarea utilizării acestora;
    3. datele nu mai sunt utile AD Tyres în contextul scopurilor procesării, dar rămân necesare pentru dvs. ca parte a constatării, exercitării sau apărării drepturilor în instanță;
    4. pentru timpul necesar pentru a ști dacă motivele legitime urmărite de AD Tyres prevalează asupra dvs. atunci când v-ați opus Tratamentului pe această bază.
  • dreptul la portabilitatea datelor dvs .: aceasta este posibilitatea ca dvs. să obțineți de la AD Tyres comunicarea datelor dvs. furnizate AD Tyres într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil în mașină și să transferați aceste date unei alte entități (acest transfer este furnizat de dvs. sau, dacă este posibil din punct de vedere tehnic, de anvelope AD) și atunci când procesarea efectuată utilizând procese automatizate se bazează pe consimțământ sau pe un contract;
  • dreptul de a vă retrage consimțământul : aceasta este posibilitatea ca dumneavoastră să vă retrageți consimțământul pentru orice prelucrare a datelor dvs. care a fost făcută pe baza consimțământului dvs. prealabil.

Pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, sunteți invitați să vă alăturați la dispoziția dvs.

  • prin trimiterea unui e-mail la adresa: cm (a) adtyre.com
  • sau prin completarea formularului de contact disponibil aici .

Pentru a vă ocupa cât mai eficient de cererea dvs., AD Tyres vă invită să o formulați în mod clar și detaliat și să atașați o copie a cărții dvs. de identitate.

De asemenea, aveți:

  • dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere : aceasta este posibilitatea de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere competentă, în special în statul membru în care se află sediul Dvs. Locul de muncă sau locul în care ar fi avut loc încălcarea , dacă considerați că prelucrarea datelor referitoare la dvs. constituie o încălcare a legii.

Pentru a facilita exercitarea acestui drept, veți găsi în tabelul de mai jos detaliile de contact ale autorităților de supraveghere ale statelor membre.

stat membru Autoritatea de supraveghere Informatii de contact
Germania Bundesbauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit Husarenstraße 30
53117 Bonn, Germania
Astfel: + 49 228 997799 0; +49 228 81995 0
Fax +49 228 997799 550; +49 228 81995 550
poststelle@bfdi.bund.de
http://www.bfdi.bund.de
Austria Österreichische Datenschutzbehörde Hohenstaufengasse 3
1010 Wien (Austria)
Astfel. + 43 1 531 15 202525
Fax +43 1 531 15 202690
dsb@dsb.gv.at
http://www.dsb.gv.at
Belgia Comisia pentru protecția vieții private Rue de la Presse 35
1000 Bruxelles (Belgia)
Astfel. + 32 2 274 48 00
Fax +32 2 274 48 10
commission@privacycommission.be
http://www.privacycommission.be
Bulgaria Comisia pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal 2, bd. Prof. Tsvetan Lazarov
Sofia 1592 (Bulgaria)
Asa. + 359 2 915 3523
Fax +359 2 915 3525
kzld@cpdp.bg
http://www.cpdp.bg
Cipru Comisarul pentru protecția datelor cu caracter personal 1 Strada Iasonos,
1082 Nicosia (Cipru)
PO Box 23378, CY-1682 Nicosia
Asa. + 357 22 818 456
Fax +357 22 304 565
commissioner@dataprotection.gov.cy
http://www.dataprotection.gov.cy
Croaţia Agenția croată de protecție a datelor cu caracter personal Martićeva 14
10000 Zagreb (Croația)
Astfel. + 385 1 4609 000
Fax +385 1 4609 099
azop@azop.hr sau info@azop.hr
http://www.azop.hr
Danemarca Datatilsynet Borgergade 28, 5
1300 Copenhaga K (Danemarca)
Astfel. + 45 33 1932 00
Fax +45 33 19 32 18
dt@datatilsynet.dk
http://www.datatilsynet.dk
Spania Agenția de Protecții de Date C / Jorge Juan, 6
Madrid 28001 (Spania)
Asa. + 34 91399 6200
Fax +34 91455 5699
internacional@agpd.es
https://www.agpd.es
Estonia Inspecția Estoniană pentru Protecția Datelor (Andmekaitse Inspektsioon) Väike-Ameerika 19
10129 Tallinn (Estonia)
Asa. + 372 6274 135
Fax +372 6274 137
info@aki.ee
http://www.aki.ee/en
Finlanda Oficiul pentru Protecția Datelor a Ombudsmanului Cutia poștală 315
FIN-00181 Helsinki (Finlanda)
Asemenea. + 358 10 3666 700
Fax +358 10 3666 735
tietosuoja@om.fi
http://www.tietosuoja.fi/en/
la Franța Comisia Națională pentru Informatică și Libertăți - CNIL 8 rue Vivienne, CS 30223
F-75002 Paris, Cedex 02 (Franța)
Astfel. + 33 1 53 73 22 22
Fax +33 1 53 73 22 00
N / A
http://www.cnil.fr
Grecia Autoritatea elenă pentru protecția datelor Kifisias Av. 1-3, PC 11523
Ampelokipi Atena
Astfel. + 30 210 6475 600
Fax +30 210 6475 628
contact@dpa.gr
http://www.dpa.gr/
Ungaria Comisar pentru protecția datelor din Ungaria Szilágyi Erzsebet fasor 22 / C
H-1125 Budapesta (Ungaria)
Astfel. + 36 1 3911 400
peterfalvi.attila@naih.hu
http://www.naih.hu
Irlanda Comisarul pentru protecția datelor Canal House
Stație rutieră
Portarlington
Co Laois
Lo-Call: 1890 25 22 31
Asemenea. + 353 57 868 4800
Fax +353 57 868 4757
info@dataprotection.ie
http://www.dataprotection.ie
Italia Garant pentru protezione dei dati personali Piazza di Monte Citorio, 121
00186 Roma (Italia)
Astfel. + 39 06 69677 1
Fax +39 06 69677 785
garante@garanteprivacy.it
http://www.garanteprivacy.it
Letonia Inspectoratul de stat al datelor Director: Dna Sign Plumina
Blaumana str. 11 / 13-15
1011 Riga (Letonia)
Asa. + 371 6722 3131
Fax +371 6722 3556
info@dvi.gov.lv
http://www.dvi.gov.lv
Lituania Protecția datelor de stat Žygimantų str. 11-6a
011042 Vilnius (Lituania)
Astfel. + 370 5 279 14 45
Fax +370 5 261 94 94
ada@ada.lt
http://www.ada.lt
Luxemburg Comisia Națională pentru Protecția Datelor 1, bulevardul Rock'n'Roll
L-4361 Esch-sur-Alzette (Luxemburg)
Astfel. + 352 2610 60 1
Fax +352 2610 60 29
info@cnpd.lu
http://www.cnpd.lu
Malta Biroul Comisarului pentru protecția datelor 2, Airways
High Street House, Sliema SLM 1549 (Malta)
Asemenea. + 356 2328 7100
Fax +356 2328 7198
commissioner.dataprotection@gov.mt
http://www.dataprotection.gov.mt
Olanda Autorizați Persoanegezive Prins Clauslaan 60
Cutie poștală 93374
2509 Den Haag / Haga (Olanda)
Asemenea. + 31 70 888 8500
Fax +31 70 888 8501
info@autoriteitpersoonsgegevens.nl
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl
Polonia Biroul inspectorului general pentru protecția datelor cu caracter personal - GIODO ul.Stawki 2
00-193 Varșovia (Polonia)
Astfel. + 48 22 53 10 440
Fax +48 22 53 10 441
kancelaria@giodo.gov.pl
desiwm@giodo.gov.pl
http://www.giodo.gov.pl
Portugalia Comissão Nacional de Protecção de Dados - CNPD R. de São. Bento, 148-3 °
1200-821 Lisboa (Portugalia) As
. + 351 21 392 84 00
Fax +351 21 397 68 32
geral@cnpd.pt
http://www.cnpd.pt
Republica Cehă Biroul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal Urad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praga 7 (Republica Cehă) As
. + 420 234 665 111
Fax +420 234 665 444
posta@uoou.cz
http://www.uoou.cz
România Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul Magheru 28-30
Sector 1, BUCUREȘTI (România) As
. + 40 21 252 5599
Fax +40 21 252 5757
anspdcp@dataprotection.ro
http://www.dataprotection.ro
Regatul Unit Biroul Comisarului pentru Informații Water Lane, Wycliffe House
Wilmslow - Cheshire SK9 5AF (Marea Britanie) As
. + 44 1625 545 745
international.team@ico.org.uk
https://ico.org.uk
Slovacia Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Slovace Hraničná 12 820 07 Bratislava 27 (Slovacia)
Astfel: + 421 2 32 31 32 14
Fax: + 421 2 32 31 32 34
statny.dozor@pdp.gov.sk
http://www.dataprotection.gov.sk
Slovenia Informațiile Comisiei Zaloška 59
1000 Ljubljana (Slovenia) As
. + 386 1 230 9730
Fax +386 1 230 9778
gp.ip@ip-rs.si
https://www.ip-rs.si
Suedia Datainspektionen Drottninggatan 29 Caseta
5 a 5-a
8114
104 20 Stockholm, Suedia
Asemenea. + 46 8 657 6100
Fax +46 8 652
8652 datainspektionen@datainspektionen.se
http://www.datainspektionen.se

12. Cum AD colectează date pentru minori?

Produsele vândute de AD Tyres pe site-ul său nu sunt destinate minorilor. În consecință, AD Tyres nu se ocupă de datele referitoare la minori sau nu pot presupune că datele vizitatorilor site-ului sau ale clienților săi se referă direct sau indirect la minori.

13. Ce se întâmplă cu cookie-urile și alte tehnologii similare de urmărire?

AD Tyresle utilizează cookie-uri și alte tehnologii similare care pot colecta unele dintre datele dvs. Aceste module cookie pot îmbunătăți experiența dvs. de navigare pe site, ne oferă informații despre funcționarea și calitatea site-ului nostru și contribuie la furnizarea de publicitate vizată.

AD Tyres colectează consimțământul dvs. prealabil printr-un banner pe pagina de pornire a site-ului în timpul primei conexiuni cu aceste instrumente de computer. Consimțământul dvs. este solicitat din nou de AD Tyres în aceleași condiții la sfârșitul unei perioade de treisprezece luni de la colectarea anterioară a consimțământului dvs.

AD Tyres vă anunță cu tărie să consultați pagina "Cookies" a site-ului său pentru mai multe informații.

14. Unele elemente suplimentare privind rețelele sociale

Site-ul utilizează plugin-uri și alte caracteristici de rețele sociale publicate de companii terțe (de exemplu, Facebook, etc.).

Dacă interacționați prin plug-in-uri (de exemplu, făcând clic pe butonul "Caută" sau "Împărtășește"), unele dintre datele dvs. (inclusiv datele dvs. tehnice și datele de navigare vor fi transmise și stocate pe un server. compania care operează rețeaua socială în cauză. Aceste date vor fi apoi prelucrate de această companie terță parte, în conformitate cu termenii săi, iar contul dvs. va fi deschis în cadrul acestei rețele sociale.

Dacă nu doriți ca o companie terță parte care operează o rețea socială să conecteze datele colectate prin intermediul site-ului către contul de utilizator deschis în rețeaua socială în cauză, trebuie să vă deconectați de la acea rețea socială înainte de a accesa site-ul.

În orice caz, utilizarea acestor plug-in-uri sau butoane este gestionată de acești editori de terțe părți de social media și este guvernată exclusiv de condițiile care vă obligă la rețeaua socială de care sunteți membru. Vă invităm să citiți aceste condiții aplicate de acești editori de terțe părți de social media.

15. Unele elemente suplimentare privind localizarea geografică

AD Tyres utilizează datele de geolocație colectate prin browserul dvs. și / sau dispozitivul cu care vizitați site-ul.

Accesul la aceste date rezultă din setarea acestor instrumente. AD Tyres Vă invită să consultați politica de confidențialitate (sau orice document conex) furnizorilor acestor instrumente și / sau să modificați setarea acestor instrumente înainte de a consulta site-ul în cazul în care nu doriți ca AD Tyres să vă trateze datele de geolocație.

16. Care sunt consecințele activării unei legături externe

Site-ul AD Tyres vă poate oferi link-uri externe hipertext care vă direcționează către alte site-uri sau instrumente tehnologice. Accesul la acest conținut prin activarea legăturii externe nu mai este acoperit de prezenta Cartă. Prin urmare, sunteți invitat să consultați politica aplicată de editorul acestor conținuturi cu privire la protecția datelor dvs. AD Tyres nu este în niciun fel responsabil pentru colectarea sau prelucrarea datelor dvs. din aceste conținuturi.

17. Cum vi se va notifica modificarea Cartei?

AD Tyres sunt obligate să modifice periodic această Cartă pentru a ține cont de modificările legislative privind protecția datelor dvs.

AD Tyres vă va informa despre orice modificare sau actualizare printr-o notificare trimisă pe adresa dvs. de e-mail și / sau o notificare aparentă pe acest site.

18. Cum să ne contactați?

AD Tyres vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la toate întrebările referitoare la această Cartă.

Pentru a ne contacta, sunteți invitați să vă alăturați la dispoziția dvs.:

  • prin trimiterea unui e-mail la adresa: cm (a) adtyre.com
  • sau prin completarea formularului de contact disponibil aici .