Condiții generale de vânzare

Condițiile generale de vânzare au ca obiectiv să vă informeze asupra drepturilor dumneavoastră.

Sfârșitul comenzii

Când internautul face o comandă pe site, verificăm imediat disponibilitatea produselor pentru a le putea expedia rapid. Dacă se dovedește că produsul nu mai este disponibil, clientul este rambursat în 48 de ore.

Produse

Indicațiile înscrise pe fișele descriptive ale produselor nu sunt sub responsabilitatea AD TYRES INTERNATIONAL SLU. Este vorba despre date informative care provin din mai multe surse.

Este responsabilitatea clientului să se asigure că produsul selecționat este compatibil cu vehiculul său. AD TYRES INTERNATIONAL SLU nu va plăti taxele de retur în cazul incompatibilității produsului.

Prețuri

Prețurile variază de mai multe ori pe zi. AD TYRES INTERNATIONAL SLU își rezervă posibilitatea de a modifica prețurile produselor într-un sens sau în celălalt fără a acorda clienților posibilitatea de a primi diferența pentru o comandă deja efectuată.

Livrare

Livrarea se face la prețurile indicate în coș în momentul cumpărării. Riscul este suportat de firma noastră în cazul pierderii sau furtului coletului dumneavoastră. Suntem de asemenea interlocutorul dumneavoastră pentru orice problemă legată de livrare prin intermediul serviciului de reclamații accesibil din contul clientului. Serviciul nostru face tot posibilul să rezolve rapid orice problemă. În medie, livrarea se efectuează între 2 și 8 zile lucrătoare. Acest interval de timp nu este garantat. Coletele pot fi întârziate din cauza perturbațiilor sau incidentelor din timpul transportului. Data limită de livrare este de 20 de zile de la recepționarea plății. După acest termen, puteți obține rambursarea comenzii făcând o cerere de anulare a comenzii.

În cazul livrării la domiciliu, curierul va lăsa un aviz de trecere dacă sunteți absent. Este de datoria clientului să intre cât mai repede în contact cu poștașul pentru a obține articolele.

În cazul livrării într-un service, este de datoria clientului să intre în contact cu service-ul pentru a stabili o programare. Este posibilă obținerea numărului coletului pentru a se asigura că service-ul l-a primit. De asemenea, service-ul are informațiile dumneavoastră de contact pentru a vă anunța când a ajuns coletul.

Retragere

Clientul are la dispoziție 14 zile pentru a returna produsele asigurând transportul retur. Perioada de returnare începe din ziua livrării. Produsele trebuie returnate în ambalajul de origine, fără să fi fost utilizate sau deteriorate. Clientul va trebui să trimită o scrisoare la AD TYRES INTERNATIONAL SLU pentru a aduce la cunoștință returul produselor.

Pentru mai multă simplicitate : AD TYRES INTERNATIONAL SLU poate să se ocupe de returul coletului dumneavoastră și veți fi rambursat într-un termen de maxim 30 de zile după deducerea taxelor de retur.

Dacă articolele au fost montate sau utilizate, nu vă vor fi rambursate.

Cine suntem noi ?

AD TYRES INTERNATIONAL SLU
Cu capitalul de 1.000.000 EUR
Carrer Bonaventura Armengol num 10, AD500 Andorra la Vella, Andorra
NRT : L-711448-M Recording Date : 30/05/2016
Email: cm(a)adtyre.com - Phone: +376 810 888

Cum ne puteți contacta ?

Putem fi contactați doar prin intermediul formularului de contact pentru întrebările comerciale și prin serviciul de reclamații pentrul serviciul post-vânzare.

Pentru a contacta echipele noastre : dați click aici.

Securitatea plăţii

Diferitele etape ale procesului de plată dintre cumpărător şi sistemul nostru de plată - HIPAY/BRAINTREE - sunt complet criptate şi protejate. Protocolul folosit este SSL, corelat cu serviciul e-banking.

Aceasta înseamnă că informaţiile legate de comandă şi de numărul de card bancar nu circulă necriptate pe internet.
Numărul de card bancar nu este tipărit pe documente, facturi, chitanțe de cărți de credit sau alte documente imprimate.
Comerciantul nu are acces la numerele de card.
Sistemul HIPAY/BRAINTREE nu păstrează numerele de card după ce tranzacţia de plată a fost transmisă băncii comerciantului.
Aceasta înseamnă că nimeni nu are acces la datele cardului clienţilor, fie pe cale electronică, fie prin intermediul documentelor imprimate.

Nu există niciun risc legat de piratarea numărului de card bancar al clientului atunci când se achiziţionează produse de la AD TYRES INTERNATIONAL SLU prin intermediul sistemului HIPAY/BRAINTREE.

Activitățile legate de contractul de vânzare la distanță sunt deținute de AD TYRES INTERNATIONAL UE, nivel 3 Suite nr. 2407, Tower Business Center, Tower Street Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA - număr de înregistrare al companiei OC 1277.

Plata prin card de credit de 4 ori

Opțiunea de plată în 4 tranșe este disponibilă în condițiile de mai jos (exclusiv roțile complete).

Totalul comenzii dumneavoastră Cheltuieli de întocmire a dosarului
0.00 lei - 900.00 lei 6.90%

Cardurile străine, cardurile de retragere exclusivă, cardurile cu autorizare sistematică (Electron, Maestro, Cirrus ...) și e-cartele nu sunt acceptate.

Plata plăților lunare se face prin card de credit sau debit direct.

Cele trei termene limită sunt următoarele:

  • Termen 1 : ziua comenzii dvs., 1/4 din suma comenzii, inclusiv taxele de manipulare.
  • Termen 2 : 30 de zile de la comanda dvs., 1/4 din suma comenzii, inclusiv taxele de manipulare.
  • Termen 3 : 60 de zile de la comanda dvs., 1/4 din suma comenzii, inclusiv taxele de manipulare.
  • Termen 4 : 90 de zile de la comanda dvs., 1/4 din suma comenzii, inclusiv taxele de manipulare.

În cazul respingerii plății dvs., vă acordăm 7 zile pentru a vă regulariza situația fără dobânda de întârziere, păstrând în același timp dreptul de a beneficia de "facilitățile dvs. de plată". După această perioadă, veți pierde dreptul de a beneficia de "facilitățile de plată" și toate sumele vor deveni imediat datorate. Valoarea dobânzii la întârziere se va calcula de la data comenzii la rata BCE plus 10 puncte fără notificare prealabilă.

Legea și jurisdicția aplicabile

Prezentele Condiții Generale de Vânzare și contractul încheiat între AD TYRES INTERNATIONAL SLU și Client sunt guvernate de legea Andorra.

Cu toate acestea, AD TYRES INTERNATIONAL SLU va căuta o soluție amiabilă înainte de a lua orice acțiune juridică.