Căutare în funcţie de dimensiuni
Opţional
Toate
Selectați toate Ștergeți
Toate mărcile
0 / 216
Validați
Toate
Selectați toate Ștergeți
0 / 24
Validați

Toate mărcile de anvelope auto la preț discount

Cu peste 200 de mărci repertoriate pe site-ul său, AnvelopeLider vă propune o gamă largă de anvelope auto oferindu-vă totodată garanția celor mai bune prețuri de pe piață.

Dorința noastră este de a vă permite să beneficiați, fără să vă ruinați, de cele mai prestigioase mărci de anvelope, ca de exemplu Michelin, Hankook, Bridgestone sau chiar și Goodyear cu un singur obiectiv : garanția celor mai bune prețuri. AnvelopeLider este de asemenea foarte competitiv în ceea ce privește mărcile de anvelope din gama media ca de exemplu Falken, Uniroyal, Nokian sau Vredestein. Dispunem de asemenea de o categorie de anvelope la prețuri mici, foarte completă și apreciată de utilizatorii noștri ca de exemplu : Nexen, Tracmax sau Nankang.

Listă de mărci

Găsiți toate tipurile de anvelope Auto

Care este secretul alegerii corecte a pneurilor?

Mai întâi, trebuie aleasă dimensiunea corectă. Aceasta este notată pe flancul pneurilor mașinii. Dimensiunea este compusă dintr-o înălțime, o lățime, un diametru, un indice de sarcină și de viteză. De exemplu 205/55 R16 91V.

Puteți găsi, de asemenea, aceste informații în carnetul de întreținere, pe clapeta rezervorului de carburant sau pe peretele uneia dintre uși.

Trebuie să schimb pneurile?

Nu uitați că pneurile sunt singurul dumneavoastră contact cu șoseaua. Starea lor influențează în mod direct comportamentul pe drum al vehiculului și distanțele de frânare.

Martorul de uzură este situat la 1,6 mm în canelura principală a benzii de rulare. Sub această valoare, forțele de ordine vă pot da o amendă și pot imobiliza vehiculul.

La modul general, sub 3 mm, performanțele cauciucurilor încep să scadă. Riscul de acvaplanare devine serios.

Cumpărați-vă pneurile on-line

Cumpărarea pneurilor on-line vă permite nu numai să le cumpărați la cel mai bun preț dar și să aveți acces la game foarte variate, ce nu sunt disponibile în vreun garaj (mai mult de 300 de mărci).

Cumpărarea pneurilor pe internet vă permite să beneficiați de experiența clienților noștri. Recenziile despre pneuri vă dau informații importante despre modul în care acestea sunt percepute, durata lor de viață, confortul acestora etc.

Pentru mulți dintre dumneavoastră, cea mai mare problemă este legată de montarea pneurilor. Nu vă faceți griji, noi ne-am gândit la toate. Rețeaua noastră de garaje partenere (fixe sau mobile) vă asigură, cu plăcere, montarea pneurilor cumpărate online. Puteți alege să livrați pneurile la partenerul dorit. De îndată ce acesta va primi comanda, vă va contacta pentru a vă fixa o programare.

Cum să-mi protejez pneurile?

Există câteva mici trucuri ce permit reducerea vitezei de uzură a pneurilor.

Cel mai important dintre acestea este asigurarea unei bune întrețineri a vehiculului. Pentru aceasta, controlați în mod regulat presiunea pneurilor. Apoi, asigurați-vă că acestea sunt bine aliniate și echilibrate. Nu trebuie să simțiți vibrații în volan, nici să constatați uzuri neregulate ale pneurilor. Un control vizual rapid, 1 dată pe lună, vă permite să verificați că mașina nu are probleme de geometrie.

Stilul de conducere influențează viteza de uzură a pneurilor. Accelerările și frânările bruște și parcurgerea prea rapidă a sensurilor giratorii contribuie la uzura prematură a pneurilor.

În încheiere, nu uitați să folosiți pneurile potrivite la momentul potrivit. Un pneu de vară nu este convenabil sub 7°C și invers, un pneu de iarnă nu este făcut pentru circulația la temperaturi mai mari de 7°C.

Cât de bune sunt pneurile 4 anotimpuri?

La apariția acestora, se spunea adesea că un pneu 4 anotimpuri nu este nici un pneu bun de vară, nici un pneu bun de iarnă. Lucrurile au evoluat mult, o mare parte dintre pneurile 4 anotimpuri obțin acum certificarea 3PMSF (3 Peak Mountain Snow Flake). Această certificare este o garanție a calității privind eficacitatea unui pneu în condiții hibernale. Pneurile 4 anotimpuri sunt, de-acum înainte, pneuri polivalente, ce permit circulația în deplină securitate, în orice moment al anului, indiferent de condițiile climatice.

Pneurile 4x4 / SUV – Cum să alegeți corect?

Pentru vehiculele cu transmisie integrală, este întotdeauna important să schimbați cele 4 pneuri în același timp și să montați pneuri identice pe cele 4 roți ale vehiculului. Pentru pneurile de SUV, utilizate în principal în zone urbane, criteriile de alegere sunt aceleași ca pentru o mașină de oraș.

Pentru pneurile 4x4 pentru orice fel de teren, trebuie alese pneuri cu o structură și flancuri consolidate. Crampoanele mai late și un procent de crestare mai ridicat permit o aderență maximă în orice condiții (noroi, nisip...).

Pentru rulote și autorulote putem utiliza pneuri normale?

Vă sfătuim să nu montați pneuri clasice pe rulote și autorulote. Pneurile de autorulote și pneurile de rulote trebuie să suporte o sarcină superioară față de pneurile de mașină. Este, deci, important să cumpărați un profil prevăzut pentru acest scop. Dacă optați pentru un profil de pneu clasic, riscați să vedeți pneurile uzate mai repede sau sparte, din cauza surplusului de sarcină. Foarte adesea, este preferabil să cheltuiți ceva bani în plus pentru a avea un echipament corespunzător.

Pneurile speciale

Anumiți producători de automobile au hotărât să-și echipeze vehiculele cu pneuri runflat sau cu pneuri cu margini de protecție ale jantei.

Pneul run-flat vă permite să circulați cu el, chiar și atunci când este spart, la o viteză de 80km/h pe o distanță de 80 km.

Pneurile cu margini de protecție permit protecția jantei în timpul manevrelor. Nu veți mai avea mici zgârieturi pe jante când vă apropiați prea mult de un trotuar.

Dacă locuiți într-o regiune în care condițiile hibernale sunt deosebit de grele, s-ar putea să aveți nevoie de pneuri nordice sau de pneuri cu nituri.

Pneurile nordice sunt încă și mai performante decât cele de iarnă. Aderența la zăpadă și la polei este crescută, distanțele de frânare sunt reduse. Acest pneu este un bun compromis înainte de a trece la pneurile cu nituri.

LiveChat
Whatsapp Messenger