Moderarea charter

Utilizatorul poate lăsa un comentariu sau opinie despre: un produs, un partener de editare sau site-ul nostru. Pentru a face acest lucru, el va alege un nume de utilizator (nume propriu sau pseudonim). Utilizatorul este informat că pseudonimul utilizat va fi supus moderație și ar trebui să submineze în niciun caz dreptul terților de proprietate intelectuală sau încalcă condițiile descrise mai jos. Utilizatorul este responsabil pentru comentariile pe care le trimite pe Site; este obligat de dispozițiile legale și de reglementare în vigoare, în special de cele care reprimă abuzurile de libertate de exprimare.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU își rezervă dreptul de a nu publica sau de a șterge un comentariu care ar fi contrar următoarelor condiții și în special:

  • comentarii violente, defăimătoare, abuzive, ilicite sau obscene;
  • de orice invazie a vieții private și, în general, a drepturilor de personalitate ale oricărei persoane;
  • observații care subminează demnitatea umană;
  • orice comentariu care denigrează, degradează sau hărțuie orice alt utilizator, angajații noștri sau partenerii noștri;
  • de incitare la violență, comiterea unei crime;
  • despre orice încălcare a protecției datelor cu caracter personal ale unui terț;
  • conținut încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale terților (inclusiv articole, carti), care nu au permisiunea autorilor și / sau cesionarii.

Mesajele care nu respectă aceste reguli pot fi șterse fără notificare.

Ca atare, autorul comentariului nepublicat va fi anunțat prin e-mail cât mai curând posibil cu privire la motivele pentru care anunțul nu a fost publicat.

Utilizatorii pot solicita explicații privind moderare folosind adresele de contact ale Site-ului (inclusiv e-mail, numele de utilizator și adresa URL a articolului în cauză), dar nici un comentariu făcând aluzie la activitatea de moderare va pus pe linie.

În cazul regulate nerespectarea acestor norme, AD TYRES INTERNATIONAL SLU își rezervă dreptul de a refuza sistematic feedback-ul utilizatorului, să suspende temporar sau permanent accesul la comentarii utilizator serviciu.

Moderarea nu este de a detecta a priori orice conținut ilegal, în special un conținut care încalcă drepturile părților terțe, utilizatorul garantează AD TYRES INTERNATIONAL SLU împotriva oricărei acțiuni sau reclamație care rezultă din lansarea comentariul său, dacă se dovedește a fi ilegală.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU oferă utilizatorului și propriilor servicii de moderare un dispozitiv care să raporteze:

  • abuzuri și comentarii care pot fi considerate neconforme cu acești termeni de utilizare sau cu legea;
  • îndoieli cu privire la autenticitatea unui aviz.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU va fi liber de consecințele acordate acestei alerte dacă raportul este suficient motivat. Prin urmare, va fi liber să retragă un comentariu pe care îl consideră neconform cu aceste condiții generale de utilizare sau cu legea, fără formalitate sau avertisment preliminar.

Utilizatorul va avea grijă să evite zvonurile nefondate, nefondate, dezinformarea, glumele nepotrivite și comparațiile îndoielnice. Pentru a fi înțeles de către toți, utilizatorul va scrie mesaje ușor de citit și ușor de înțeles: fără limba SMS, cu majuscule sau cu o limbă străină (cu excepția excepțiilor). Un comentariu nu va fi niciodată modificat pentru a îndeplini cerințele charterului, dar a fost eliminat în mod direct. Comentariile care corespund unui comentariu șters pot fi, de asemenea, șterse.

LiveChat
Messenger