235/45 R17 97Y XL, FR - Modificați

Barum Bravuris 5HM 235/45 R17 97Y XL, FR

Categorie : Autoturism, vară
C B B 72 dB
4.0 /5 (50 opinie)
Barum Bravuris 5HM 235/45 R17 97Y XL, FR
Barum 235/45 R17 97Y XL
72
Barum Bravuris 5HM 235/45 R17 97Y XL, FR
C B B 72 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 412,89 lei

Caracteristici

Marcă Barum
Model Bravuris 5HM
Dimensiune 235/45 R17 97Y
Modificați această dimensiune
Specificitate XL, FR
Notație Europeană
C B B 72 dB
Categorie
Autoturism, vară
Opinie
4.0 /5 (50 opinie)

Descriere

Anvelopă de vară pentru autoturisme, noul BARUM Bravuris 5HM cu compusul său High Mileage oferă performanțe kilometrice excepționale, o rezistență redusă la rulare și o aderență de încredere.

Descriere
opinie
Montare

Rezistență redusă la rulare

Rezistență redusă la rulare
Cauciucul super flexibil poate oferi o rezistență mai bună la schimbările de temperatură, ceea ce contribuie la dezvoltarea vulcanizării și poate reduce rezistența la rulare.
În plus, profilul optimizat minimizează deformarea anvelopelor și evită riscurile de supraîncălzire. Acest lucru se traduce prin mai puțină frecare, un comportament mai lin pe drum și, prin urmare, o consum redus, reducând astfel eficient costurile de utilizare.

Longevitate excepțională

Longevitate excepțională
Bravuris este echipat cu un compus de cauciuc special conceput pentru condusul pe distanțe lungi și se bazează pe o nouă tehnologie polimerică care îmbunătățește rezistența la uzură.
Designul inovator al baghetei centrale și optimizarea canelurilor laterale și a lamelelor garantează performanțe flexibile și fiabile.
Dispoziția echilibrată a baghetei de rulare optimizează rigiditatea și distribuția uniformă a presiunii pe întreaga suprafață de contact, evitând astfel riscul de uzură neregulată, care la rândul său contribuie la durata de viață a pneului.

Performanțe de încredere pe drum uscat

Performanțe de încredere pe drum uscat
Bravuris 5HM utilizează ultima generație de cauciuc pe bază de siliciu, cu o rezistență excelentă la rulare și o aderență perfectă. Ambele părți ale pavelelor sunt închise, iar designul patentat al lamelelor îmbinate contribuie la creșterea rigidității profilului. Rezultat? Aderență sigură și control direcțional maxim.
LiveChat
Whatsapp Messenger