155/65 R13 73T 3PMSF - Modificați

Barum Polaris 5 155/65 R13 73T 3PMSF

Categorie : Autoturism, iarnă
E C B 71 dB
4.0 /5 (48 opinie)
Barum Polaris 5 155/65 R13 73T 3PMSF
Barum 155/65 R13 73T
71
Barum Polaris 5 155/65 R13 73T 3PMSF
E C B 71 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 284,99 lei

Caracteristici

Marcă Barum
Model Polaris 5
Dimensiune 155/65 R13 73T
Modificați această dimensiune
Specificitate 3PMSF
Notație Europeană
E C B 71 dB
Categorie
Autoturism, iarnă
Opinie
4.0 /5 (48 opinie)

Descriere

Pentru a învinge stresul de a conduce pe drum în cele mai extreme condiții de iarnă, echipați-vă autoturismele, berlinele puternice, SUV-urile mici cu Barum Polaris 5. Mențineți contactul cu drumul, datorită designului inovator al benzii de rulare, marginilor sale ascuțite și lamelelor sale în formă de chevron care asigură o manevrabilitate și o aderență pe drumuri umede, înghețate sau acoperite cu zăpadă. Răspunsul său la frânare și accelerație este excelent, pe autostradă sau în munte. Conduceți confortabil și în siguranță.

Descriere
opinie
Montare

Securizarea deplasărilor pe carosabil umed

Securizarea deplasărilor pe carosabil umed
Optimizarea poziționării canelurilor longitudinale și laterale permite îmbunătățirea deplasării apei de pe banda de rulare pe carosabil umed. Alte decupaje pe zona de umăr asigură un contact optim cu solul, ceea ce îmbunătățește contactul pe carosabil umed. Această dispunere a canelurilor laterale și circulare echilibrează și securizează deplasările pe carosabil umed.

Un confort mai bun pentru o condus mai relaxat

Un confort mai bun pentru o condus mai relaxat
Structura îmbunătățită a benzii de rulare, echipată cu blocuri calibrate în diferite moduri, a căror lungime variază de fiecare parte a benzii, permite minimizarea zgomotelor de rulare. Astfel, atenuarea acestor zgomote favorizează o conducere mai relaxată și mai puțin stresantă pentru toți ocupanții vehiculului.

Excelentă aderență pe drumurile înzăpezite

Excelentă aderență pe drumurile înzăpezite
Bucățile dispuse în mod optim și tăieturile transversale ale umărului și canelurilor centrale îmbunătățesc semnificativ aderența pe drumurile înzăpezite. Dispunerea specifică a lamelelor multifuncționale consolidează aderența în toate direcțiile atunci când acestea vin în contact cu suprafața de rulare. Designul central cu profil specific îmbunătățește aderența laterală pe drumurile înzăpezite. Rezultate: tracțiunea este de calitate excepțională, distanța de frânare este redusă și deplasările sunt securizate pe drumurile înzăpezite.
LiveChat
Whatsapp Messenger