225/40 ZR18 92Y XL, (*), FSL - Modificați

Michelin Pilot Super Sport 225/40 ZR18 92Y XL, (*), FSL

Categorie : Autoturism, vară
D B B 71 dB
4.5 /5 (79 opinie)
Michelin Pilot Super Sport 225/40 ZR18 92Y XL, (*), FSL
Michelin 225/40 ZR18 92Y XL
71
Michelin Pilot Super Sport 225/40 ZR18 92Y XL, (*), FSL
D B B 71 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 676,79 lei

Caracteristici

Marcă Michelin
Model Pilot Super Sport
Dimensiune 225/40 ZR18 92Y
Modificați această dimensiune
Specificitate XL, (*), FSL
Notație Europeană
D B B 71 dB
Categorie
Autoturism, vară
Opinie
4.5 /5 (79 opinie)

Descriere

Anvelopa Michelin Pilot Super Sport 225/40 ZR18 92Y (XL, (*), FSL) oferă o ținută de drum cu până la 12% mai bună și o durată de viață aproape de 2 ori mai lungă. Aceasta este optimizată datorită tehnologiei de suprafață de contact variabilă 2.0 și centurii TwaronMD ce asigură o uzură uniformă de lungă durată.
Banda sa de rulare oferă o frânare excelentă pe șosea uscată. Concepută pentru cele mai sportive mașini de serie din lume, cât și pentru vehiculele pregătite pentru performanțe înalte, această nouă anvelopă este moștenitoarea directă a experienței firmei Michelin în cele mai mari curse internaționale, și mai ales în cursa de 24 ore de la Le Mans.

Descriere
opinie
Montare

Tehnologie bi-compound

Tehnologie bi-compound
Două compuși diferiți sunt redistribuiți între exterior și interiorul benzii de rulare.
Exterior: un nou elastomer, întărit cu negru de carbon direct provenit din 24 de ore de la Le Mans.
Rezultatul: o rezistență perfectă în curbe.
În interior: ultima generație de elastomeri, cu o aderență ridicată pe suprafețele umede, permite spargerea filmului de apă de-a lungul suprafeței celei mai aspre a drumului.

Suprafață de contact variabilă 2.0

Suprafață de contact variabilă 2.0
Fie că este vorba de accelerare în linie dreaptă sau de viraj la viteză mare, aderența se dovedește a fi optimă. În timpul virajului, forma zonei de contact se va schimba, dar cantitatea de cauciuc în contact cu solul nu va diminua. Michelin Pilot Super Sport a beneficiat de cele mai recente programe de simulare numerică utilizate în aviație și în industria auto. Datorită acestor instrumente avansate, forța și temperatura pot fi distribuite mai uniform pe suprafața de contact.

Centura Twaron

Centura Twaron
Centurile Twaron din aramidă și nylon oferă o stabilitate mai mare la viteze extrem de ridicate. Datorită tensiunii sale variabile, centura poate strânge centrul benzii de rulare mai strâns decât umărul. Prin urmare, forța centrifugă este mai bine controlată și distribuția forței este mai uniformă.
LiveChat
Whatsapp Messenger