175/80 R14 88T 3PMSF - Modificați

Uniroyal Allseasonexpert 2 175/80 R14 88T 3PMSF

Categorie : Autoturism, 4 anotimpuri
D C B 71 dB
4.0 /5 (92 opinie)
Uniroyal Allseasonexpert 2 175/80 R14 88T 3PMSF
Uniroyal 175/80 R14 88T
71
Uniroyal Allseasonexpert 2 175/80 R14 88T 3PMSF
D C B 71 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 362,28 lei

Caracteristici

Marcă Uniroyal
Model Allseasonexpert 2
Dimensiune 175/80 R14 88T
Modificați această dimensiune
Specificitate 3PMSF
Notație Europeană
D C B 71 dB
Categorie
Autoturism, 4 anotimpuri
Opinie
4.0 /5 (92 opinie)

Descriere

Cu profilul Allseasonexpert 2, Uniroyal îmbunătățește încă performanțele produsului său de top, incorporând tehnologia patentată "Shark Skin" (piele de rechin). Aderența sa pe carosabil umed este excepțională. Anvelopa este de asemenea mai performantă pe sol uscat.

Descriere
opinie
Montare

Aquaplaning

Aquaplaning
Secretul designului de sculptură și tehnologiei SharkSkin (Piele de Rechin) certificată Uniroyal este performanța drenajului. Apa pleacă de la centrul sculpturii pentru a fi evacuată prin canelurile exterioare ale umerilor. Acest lucru vă garantează o conducere sigură și plăcută în condiții umede, luptând în același timp împotriva riscurilor de acvaplanare.

Aderență

Aderență
Oferind aceeași performanță în termeni de stabilitate în iarnă ca și în condiții uscate, anvelopa prezintă o sculptură echilibrată.
Pentru a oferi performanțe excelente de frânare pe drumuri uscate sau înnăzite, geometria specifică a blocurilor și conceptul multifuncțional al canelurilor permit comprimarea zăpezii.

Uzură și Costuri de Depozitare

Uzură și Costuri de Depozitare
Achiziționarea de anvelope All Seasons în loc de stocare și alternare între două seturi pe parcursul anotimpurilor vă va economisi bani în termeni de cost de achiziție și stocare, chiar dacă alegerea acestui tip de anvelope echivalează cu a face compromisuri pe tot parcursul anului.
Cu toate acestea, alegerea anvelopelor 4 sezoane este deosebit de relevantă pentru șoferii ocazionali sau pentru cei urbani, dacă trăiți într-o regiune cu temperaturi blânde sau dacă drumurile dvs. sunt deszăpezite iarna.

Manevrabilitate

Manevrabilitate
Pentru a stabiliza cazurile de forțe transversale, totodată îmbunătățind stabilitatea conducerii, banda de rulare prezintă o nervură mediană stabilă și blocuri largi pe umeri.
LiveChat
Whatsapp Messenger