150/60 R17 66H M+S, Spate - Modificați

Pirelli Scorpion Rally STR 150/60 R17 66H M+S, Spate

Categorie : Trail
C B B 72 dB
4.0 /5 (107 opinie)
Pirelli Scorpion Rally STR 150/60 R17 66H M+S, Spate
Pirelli 150/60 R17 66H
72
Pirelli Scorpion Rally STR 150/60 R17 66H M+S, Spate
C B B 72 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 793,88 lei

Caracteristici

Marcă Pirelli
Model Scorpion Rally STR
Dimensiune 150/60 R17 66H
Modificați această dimensiune
Specificitate M+S, Spate
Notație Europeană
C B B 72 dB
Categorie
Trail
Opinie
4.0 /5 (107 opinie)

Descriere

Anvelopa moto Pirelli Scorpion Rally STR se adaptează pe traseele rutiere, enduro, pentru plimbări ON și OFF road. Inovațiile tehnologice oferă tracțiune, stabilitate la viteză mare, manevrabilitate pe drum și aderență în toate condițiile de conducere. Un nou compus, cu un conținut ridicat de siliciu, oferă o aderență sporită pe suprafețele uscate și umede, o stabilitate și o rezistență superioară la abraziune pentru o durabilitate mai mare. Creșterea lățimii și lungimii conturului anvelopei creează o zonă de contact mai largă pentru o stabilitate mai bună. Blocurile sunt mai lungi și mai largi, iar distanța longitudinală între fiecare linie de crampoane a fost redusă pentru a crește suprafața de contact, fără a compromite tracțiunea off-road.

opinie
Montare

107 comentarii clienți

4.0 din 5 stele

Longevitate 3.5 /5
Șosea umedă 4.0 /5
Șosea uscată 4.0 /5
Confort 4.0 /5
Calitate / Preț 4.5 /5
Stabilitate 4.5 /5
Zgomot 3.5 /5
Timp de încălzire 4.0 /5

Opinia internauților

Vă informăm că opiniile exprimate pe site sunt supuse unei proceduri de control. Opiniile sunt afișate în ordine cronologică.


- Șosea - Normal - 250 km

La primul contact cu anvelopa am simțit partea frontală un pic mai puțin incisivă, probabil pentru că eram obișnuit cu MT 60, apoi a fost ușor să mă adaptez. Îmi place aderența, dar pentru a avea o mai bună opinie, va trebui să fac mai mulți kilometri.


- Tot-teren - Normal - 10000 km

Anvelopa s-a descurcat excelent în TET Albania. De asemenea, anvelopa se descurcă excelent și pe drumul dus-întors pe șosele asfaltate!!!


- Tot-teren - Normal - 1000 km

Minunat, am avut îndoieli legate de anvelopele Michelin, dar nu regret... aderă foarte bine. Să vedem cât timp rezistă, pentru că cauciucul pare moale.


- Șosea - Normal - 9000 km

Un pneu de top. Un amestec bun pentru uz ușor în off-road și pe șosea. Așa cum era de așteptat cu acest profil, zgomotul de rulare destul de puternic.


- Tot-teren - Sportiv

Anvelopă excelentă. Fără probleme pe drum, excelentă pe carosabil umed (sunt mereu foarte paranoic în legătură cu asta) și în general bună în afara drumurilor asfaltate. Nu sunt un fan al off-road-ului, nu cunosc off-road 100%, dar pentru oricine își place să meargă peste tot cu enduro-ul lor, este o anvelopă excelentă. Durata de viață a anvelopei din spate 11 k km.


- Tot-teren - Sportiv - 7200 km

Acest cauciuc a fost bun pe drum - a aderat bine și a durat mult. Bridgestone AT41 a fost mai bun pe carosabil ud, dar nu a durat la fel de mult (5000). Acest STR a fost o mare dezamăgire în off-road - aderența pentru mișcarea înainte a fost bună, dar aderența laterală a fost groaznică (ceea ce are sens când te uiți la design). Din acest motiv, nu-l voi mai cumpăra. Data viitoare voi încerca Michelin Anakee.


- Șosea - Sportiv - 8000 km

Sunt destul de dezamăgit. Nimic de-a face cu anvelopa în sine, ci cu serviciul clienți Reifen Leader. Nu mă așteptam să-mi trimită o anvelopă care are deja 2 ani !!!!! Ca client regulat, acest lucru este extrem de dezamăgitor.


- Șosea - Sportiv - 12000 km

Durată kilometrică excepțională, tocmai am atins 12000 km în doi ani. Aderență excelentă atât pe carosabil uscat, cât și ud și vă permite să mergeți destul de ușor în afara șoselei.


- Șosea - Sportiv - 10000 km

Anvelopa este absolut uimitoare. A fost montată peste noapte. Am montat-o pentru turneul nostru în Albania. Manevrabilitatea este cu adevărat grozavă. Cu sarcină completă și pasager (împreună 410 kg) nici o problemă. Merge lin. Dar din păcate, durabilitatea anvelopei din spate nu este atât de interesantă. După 4900 km, deja aveam o ușoară durere de cap. Acum sunt la 6000 km. Încă mega pe uscat. Cum se comportă în condiții umede (acum) încă voi vedea. Pot doar să o recomand. O voi cumpăra din nou, Pirelli STR.


- Șosea - Sportiv - 6500 km

Anvelopa are o bună aderență pe asfalt ud. Cu toate acestea, în condiții uscate, în timpul accelerării în viraje, atinge rapid limitele de aderență, astfel încât controlul tracțiunii trebuie să intervină în toate modurile de conducere.


Vedeți mai multe opinii

Acordaţi o notă acestei anvelope

Pentru a vă exprima opinia cu privire la Pirelli Scorpion Rally STR, trebuie să vă autentificați.

LiveChat
Whatsapp Messenger