225/45 R17 91W MFS, MOE - Modificați

Dunlop SP Sport Fastresponse 225/45 R17 91W MFS, MOE

Categorie : Autoturism, vară
D B B 71 dB
4.5 /5 (33 opinie)
Dunlop SP Sport Fastresponse 225/45 R17 91W MFS, MOE
Dunlop 225/45 R17 91W
71
Dunlop SP Sport Fastresponse 225/45 R17 91W MFS, MOE
D B B 71 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 549,29 lei

Caracteristici

Marcă Dunlop
Model SP Sport Fastresponse
Dimensiune 225/45 R17 91W
Modificați această dimensiune
Specificitate MFS, MOE
Notație Europeană
D B B 71 dB
Categorie
Autoturism, vară
Opinie
4.5 /5 (33 opinie)

Descriere

Anvelopa Dunlop SP Sport Fastresponse 225/45 R17 91W (MFS, MOE) este o anvelopă ce oferă o ținută de drum foarte bună și o longevitate importantă. Anvelopa poate fi adaptată la numeroase automobile și oferă un condus precis și eficient în toate circumstanțele. Tehnologie MRT : Multi Radius Tread care asigură o distribuire omogenă a presiunii pe suprafața de contact cu solul. Confort și securitate garantate.

Descriere
opinie
Montare

PERFORMANȚE PE DRUM UMEDE

Conceput pentru a reduce riscul de acvaplanare, SP FastResponse este compus dintr-un amestec de cauciuc cu un conținut ridicat de siliciu. Largile sale caneluri oferă o drenare rapidă, ceea ce crește performanțele de aderență pe căile umede și reduce distanțele de frânare.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ ȘI KILOMETRAJ RIDICAT

Cu amestecul său de cauciuc conceput pentru a reduce uzura și pierderea de energie, banda de rulare vă va permite să economisiți combustibil și să schimbați pneurile mai rar.

REACTIVITATEA ANVELOPEI

Oferindu-vă o senzație intensificată a drumului datorită legăturii mai strânse între anvelopă și jantă, SP Fast Response își trage cea mai bună senzație de drum de la tehnologia Touch de la Dunlop. Cu profilul său mai plat, permite o mai bună manevrabilitate în toate condițiile, deoarece asigură o creștere a suprafeței de contact cu carosabilul.

CONTROL PRECIS ÎN CURBĂ

Datorită profilului asimetric al blocului rigid al umărului, stabilitatea vehiculului este asigurată în curbe datorită unei distribuții mai bune a presiunii pe suprafața de contact. Permițând o mai bună percepție a drumului, asigură tranziții îmbunătățite între linia dreaptă și viraj.
LiveChat
Whatsapp Messenger