195/65 R16C 104/102T 8PR, 3PMSF - Modificați

Nokian Seasonproof C 195/65 R16C 104/102T 8PR, 3PMSF

Categorie : Utilitară, 4 anotimpuri
D A B 73 dB
4.0 /5 (13 opinie)
Nokian Seasonproof C 195/65 R16C 104/102T 8PR, 3PMSF
Nokian 195/65 R16C 104/102T
73
Nokian Seasonproof C 195/65 R16C 104/102T 8PR, 3PMSF
D A B 73 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 573,68 lei

Caracteristici

Marcă Nokian
Model Seasonproof C
Dimensiune 195/65 R16C 104/102T
Modificați această dimensiune
Specificitate 8PR, 3PMSF
Notație Europeană
D A B 73 dB
Categorie
Utilitară, 4 anotimpuri
Opinie
4.0 /5 (13 opinie)

Descriere

Anvelopele Nokian Seasonproof C reprezintă o soluție practică pentru profesioniștii care doresc să scape de problemele legate de schimbarea anvelopelor sezoniere, oferind în același timp o opțiune sigură pentru deplasările lor zilnice.
Special concepute pentru transportul de sarcini grele, anvelopele Nokian Seasonproof C oferă o manevrabilitate precisă, stabilitate, un kilometraj excelent și o durată de viață mai lungă.

Descriere
opinie
Montare

Aderență îmbunătățită la frânare și tracțiune

Aderență îmbunătățită la frânare și tracțiune
Elementele de tracțiune situate între secțiunile benzii de rulare pe suprafața anvelopelor întăresc aderența, în special în timpul fazelor de frânare și accelerare. Aceste elemente, special elaborate, facilitează conducerea pe zăpadă și pe alte tipuri de terenuri moi. Ele prind ferm aceste terenuri moi în timpul frânării și accelerării, crescând astfel siguranța nu numai pe zăpadă, dar și pe diverse tipuri de terenuri mai puțin dure.

Performanță polivalentă în toate anotimpurile

Performanță polivalentă în toate anotimpurile
Season Sense de Nokian este un set inovator de specificații tehnice care include designul benzii de rulare, compoziția cauciucului și constituția anvelopei. Nokian a optimizat amestecul de cauciuc pentru a îmbunătăți aderența pe drum umed și pentru a asigura o durabilitate și o eficiență energetică remarcabile, în timp ce a revizuit configurația benzii de rulare pentru a garanta o conducere sigură și confortabilă pe tot parcursul anului. În plus, construcția solidă a anvelopei, întărită de tehnologia brevetată a pereților laterali din aramidă de la Nokian Tyres, asigură o rezistență excepțională și prelungește durata de viață a anvelopei.

Indicator de uzură al anvelopelor

Indicator de uzură al anvelopelor
Nokian Seasonproof C este echipat cu un Indicator de uzură, cunoscut și sub acronimul DSI, care informează șoferul despre momentul potrivit pentru a-și înlocui anvelopele. Acest indicator arată în milimetri grosimea cauciucului rămas pe banda de rulare și numerele se șterg treptat pe măsură ce anvelopa se uzează. O adâncime a canelurii între 4 și 5 milimetri este necesară pentru a menține o conducere sigură în timpul iernii. Semnul fulgului de zăpadă rămâne vizibil până când adâncimea canelurii scade sub 4 milimetri. La dispariția acestui fulg, este imperativ să înlocuiți anvelopele pentru a continua să conduceți în siguranță.
LiveChat
Whatsapp Messenger