Căutare în funcţie de dimensiuni

Anlas Capra X

Categorie : Enduro
Anlas Capra X ::dimension::
Începând cu 647,29 lei

3 /5 (5 opinie)
Consultați dimensiunile

Livrare gratuită Cel mai bun preţ Stoc disponibil

Capra X este special conceput pentru utilizare off-road, dar se adaptează perfect pentru utilizare pe drum, dacă este necesar. Niciun alt anvelopă off-road cu un model de bandă de rulare Knobby similar nu depășește rezistența la zgomot a anvelopei Capra X, sau proprietățile sale de manevrabilitate.
Capra X este singura anvelopă de pe piață care se apropie atât de mult de performanța 'Street Tires', fiind în același timp una dintre cele mai bune anvelope off-road.
Dezvoltarea Capra X s-a realizat exclusiv cu cele mai bune și mai moderne tehnologii existente. Carcasa din spate este încadrată de aramidă, ceea ce îi conferă o durabilitate extremă, chiar și în cele mai rele utilizări off-road. Modelul benzii de rulare este optimizat pentru un confort de conducere optim, un nivel de zgomot cât mai scăzut și o aderență la toate probele. Blocurile de desene sunt modelate pentru a se potrivi tuturor tipurilor de suprafețe, fie că este vorba de asfalt, pietriș, nisip sau chiar roci.
Amestecul de cauciuc al anvelopelor Capra X este special conceput pentru a îmbunătăți rezistența la perforații în condiții extreme.

Dimensiuni
opinie
LiveChat
Whatsapp Messenger