90/90 B21 54T M+S, Față - Modificați

Anlas Capra X 90/90 B21 54T M+S, Față

Categorie : Enduro
3.0 /5 (5 opinie)
Anlas Capra X 90/90 B21 54T M+S, Față
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 597,89 lei

Caracteristici

Marcă Anlas
Model Capra X
Dimensiune 90/90 B21 54T
Modificați această dimensiune
Specificitate M+S, Față
Categorie
Enduro
Opinie
3.0 /5 (5 opinie)

Descriere

Capra X este special conceput pentru utilizare off-road, dar se adaptează perfect pentru utilizare pe drum, dacă este necesar. Niciun alt anvelopă off-road cu un model de bandă de rulare Knobby similar nu depășește rezistența la zgomot a anvelopei Capra X, sau proprietățile sale de manevrabilitate.
Capra X este singura anvelopă de pe piață care se apropie atât de mult de performanța 'Street Tires', fiind în același timp una dintre cele mai bune anvelope off-road.
Dezvoltarea Capra X s-a realizat exclusiv cu cele mai bune și mai moderne tehnologii existente. Carcasa din spate este încadrată de aramidă, ceea ce îi conferă o durabilitate extremă, chiar și în cele mai rele utilizări off-road. Modelul benzii de rulare este optimizat pentru un confort de conducere optim, un nivel de zgomot cât mai scăzut și o aderență la toate probele. Blocurile de desene sunt modelate pentru a se potrivi tuturor tipurilor de suprafețe, fie că este vorba de asfalt, pietriș, nisip sau chiar roci.
Amestecul de cauciuc al anvelopelor Capra X este special conceput pentru a îmbunătăți rezistența la perforații în condiții extreme.

opinie
Montare

5 comentarii clienți

3.0 din 5 stele

Longevitate 3.5 /5
Șosea umedă 2.0 /5
Șosea uscată 4.0 /5
Confort 4.0 /5
Calitate / Preț 5.0 /5
Stabilitate 3.5 /5
Zgomot 4.0 /5
Timp de încălzire 3.5 /5

Opinia internauților

Vă informăm că opiniile exprimate pe site sunt supuse unei proceduri de control. Opiniile sunt afișate în ordine cronologică.


- Tot-teren - Normal - 1000 km

Mai mult decât mă așteptam


- Tot-teren - Normal

Anvelopele sunt încă noi. Prima impresie după aproximativ 40 km (75% off-road). Doar uscat. Presiune față: 1,9 Spate: 2,1 (căutam un compromis între drum și off-road) Off-road: pietriș, noroi, gheață: Perfect! (vin de la anvelopele OEM ...) Presiunea ar putea fi încă redusă pentru off-road. Drum: Cu această presiune a anvelopelor, personal găsesc că funcționează perfect. Mereu uscat. În general, sunt foarte mulțumit de aceste anvelope! Livrarea a fost conform planului, în mai puțin de 72 de ore.


- Munte - Normal - 1000 km

Cele 3 B, bun, frumos și ieftin


- Tot-teren - Sportiv - 300 km

Până acum se descurcă bine, raport calitate-preț de 10. Ca toate anvelopele de acest tip, trebuie să încetiniți pe drum, mai ales când este umed. În off-road, se descurcă destul de bine pe toate tipurile de teren, mi-a rămas doar să le încerc în nisip, se prind bine în noroi.


- Tot-teren - Economic - 600 km

Foarte bună anvelopă. Are unele avantaje față de concurenții săi direcți, dar niciun dezavantaj în comparație.

Acordaţi o notă acestei anvelope

Pentru a vă exprima opinia cu privire la Anlas Capra X, trebuie să vă autentificați.

LiveChat
Whatsapp Messenger