150/80 B16 77H TL/TT, Spate, RF - Modificați

Michelin Commander III Cruiser 150/80 B16 77H TL/TT, Spate, RF

Categorie : Custom
4.5 /5 (22 opinie)
Michelin Commander III Cruiser 150/80 B16 77H TL/TT, Spate, RF
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 1 036,99 lei

Caracteristici

Marcă Michelin
Model Commander III Cruiser
Dimensiune 150/80 B16 77H
Modificați această dimensiune
Specificitate TL/TT, Spate, RF
Categorie
Custom
Opinie
4.5 /5 (22 opinie)

Descriere

Michelin a lansat multe noutăți pe piață în 2020, deoarece după prezentarea noii sale game de anvelope sportive Power și a anvelopelor sale de scuter City Grip 2, producătorul francez își reînnoiește și oferta de anvelope personalizate cu lansarea Commander III.

Succesor al Commander II, Commander III a fost împărțit în două variante pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților, cu o versiune Cruiser pentru modelele de acest tip și o versiune Touring pentru vehiculele destinate turismului. Cele două versiuni ale noului Commander sunt de altfel ușor de identificat prin designul lor distinct.

Caracteristicile prezentate de cele două anvelope personalizate sunt de altfel destul de asemănătoare, începând cu durabilitatea mare care a făcut deja faima predecesorului lor și care este încă prelungită aici.

Utilizarea unui compozit 100% din silice a permis îmbunătățirea aderenței pe drum umed, iar pe modelul Cruiser, de asemenea, o suprafață de canelură cu 3% mai mare decât cea a Commander II.
În sfârșit, deoarece aspectul anvelopei este de asemenea un criteriu important pentru anvelopele personalizate, Commander III beneficiază de tehnologia Premium Touch pentru majoritatea dimensiunilor: este vorba de un nou proces de marcare cu laser pentru a scoate în evidență matrițele laterale.

opinie
Montare

22 comentarii clienți

4.5 din 5 stele

Longevitate 4.0 /5
Șosea umedă 4.0 /5
Șosea uscată 5.0 /5
Confort 4.5 /5
Calitate / Preț 4.5 /5
Stabilitate 5.0 /5
Zgomot 5.0 /5
Timp de încălzire 4.5 /5

Opinia internauților

Vă informăm că opiniile exprimate pe site sunt supuse unei proceduri de control. Opiniile sunt afișate în ordine cronologică.


- Munte - Sportiv - 2500 km

Lanțul este foarte bun, chiar și în vreme umedă și rece se menține bine în viraje rapide fără alunecare. Data viitoare voi cumpăra ceva similar!


- Șosea - Normal

foarte periculos pe suprafața umedă


- Șosea - Sportiv - 12440 km

Anvelopa are acum 12.440 km parcurși, 95% în funcționare cu 2 persoane în Alpi, pe drumuri învârtite și porțiuni de autostradă. Nu este un supermoto, dar totuși accelerează puternic în ieșirea din viraje. Acum mai rămân doar 3,2 mm de profil, nouă aproximativ 7 mm. Feedback perfect, încredere absolută în condiții umede. Cele noi sunt în pivniță, dar ploaia durează semnificativ mai mult decât era de așteptat.


- Șosea - Normal

foarte mulțumit


- Șosea - Normal - 10000 km

Bună manevrabilitate. De asemenea, neutru în condiții umede. În general, o bună kilometraj pentru un cauciuc de cruiser.


- Șosea - Normal - 1000 km

perfect !!


- Șosea - Normal - 12000 km

Super anvelopă, pentru toate tipurile de vreme !!!


- Șosea - Normal - 6000 km

Totul perfect


- Șosea - Normal - 7000 km

Foarte recomandat. Anvelopa stabilă și confortabilă pentru o călătorie în siguranță. Raport calitate-preț bun.


- Șosea - Sportiv - 2400 km

Vorbim despre un anvelopă pentru crucișatoare, nu pentru curse. Aceste motociclete au un cuplu mare la turații reduse, ceea ce pune multe cerințe pe anvelopă în viraje. Oferă, de asemenea, performanțe absolut de încredere pe drumuri umede, cu un feedback foarte bun. Încă nu pot scrie nimic despre durata de viață.


Vedeți mai multe opinii

Acordaţi o notă acestei anvelope

Pentru a vă exprima opinia cu privire la Michelin Commander III Cruiser, trebuie să vă autentificați.

LiveChat
Whatsapp Messenger