180/55 ZR17 73W Spate - Modificați

Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Spate

Categorie : Competiție / Circuit
C B B 72 dB
4.5 /5 (24 opinie)
Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Spate
Michelin 180/55 ZR17 73W
72
Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Spate
C B B 72 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 1 190,29 lei

Caracteristici

Marcă Michelin
Model Power Cup 2
Dimensiune 180/55 ZR17 73W
Modificați această dimensiune
Specificitate Spate
Notație Europeană
C B B 72 dB
Categorie
Competiție / Circuit
Opinie
4.5 /5 (24 opinie)

Descriere

Noul Michelin Power Cup 2 este chiar mai potrivit pentru conducerea pe pistă decât Power 5 și Power GP. Echipele de proiectare ale Michelin Power Cup 2 aveau în minte în special o utilizare pe circuit, dar designul și compoziția sa i-au permis să obțină o omologare pentru drum. Cu toate acestea, acesta rămâne un pneu conceput pentru circuit, cu un procent de caneluri (4% AV / 5% AR) care permite o aderență mai mare pe suprafețe uscate, dar face dificilă evacuarea apei. Umerii sunt de asemenea de tip "slick" foarte pronunțat și anvelopa din spate beneficiază de un compus de cauciuc specializat pentru pistă. Deci, este vorba de un pneu care permite să profitați la maximum de motocicleta dvs. pe circuit, beneficiind totuși de omologarea pentru drum. Power Cup 2 este deci mai puțin adaptabil decât Power GP, dar performanțele sale pe circuit sunt mult mai bune.

Un cauciuc destinat în principal pistei, datorită compusului Michelin 2CT în față și Michelin 2CT+ în spate.
O omologare pentru conducerea pe drum datorită procentului de caneluri de 4% în față și de 5% în spate. Tehnologia "Premium Touch Technogy" pe flancuri.

opinie
Montare

24 comentarii clienți

4.5 din 5 stele

Longevitate 3.0 /5
Șosea umedă 2.5 /5
Șosea uscată 5.0 /5
Confort 4.5 /5
Calitate / Preț 4.0 /5
Stabilitate 5.0 /5
Zgomot 5.0 /5
Timp de încălzire 4.5 /5

Opinia internauților

Vă informăm că opiniile exprimate pe site sunt supuse unei proceduri de control. Opiniile sunt afișate în ordine cronologică.


- Șosea - Sportiv - 13000 km

Funcționează perfect !!


- Circuit - Sportiv - 600 km

Perfect pentru zilele de circuit - rezistă bine la temperatura de 55 de grade pe pistă la Brünn. De asemenea, plăcut şi lipicios pe drum - nivelul egal cu Supercorsa, dar rezistă mai mult.


- Circuit - Sportiv

Producătorul indică faptul că încălzitoarele de pneuri nu sunt necesare. Dar acest lucru este complet greșit. Poate într-o zi de 35 de grade? dar în zilele mai reci, înainte ca pneurile să atingă temperatura, există riscul de crăpătură la frig! Dacă aveți încălzitoare de pneuri, nu există nici o problemă, fără încălzitoare, pneuri greșite!


- Șosea - Sportiv - 900 km

Îmi place foarte mult, niciodată nu mă sperie sau ceva de genul. Singurul dezavantaj pe care i-l poți imputa este că, dacă ești rapid, se uzează în 900 de kilometri, dar pentru mine, siguranța are un preț. Anvelopă bună.


- Circuit - Sportiv - 2000 km

Folosesc anvelopa pentru Trackdays și pe șosea Perfect pe pistă dacă nu vrei să folosești încălzitoare de anvelope dar vrei să rulezi cu semislick-uri. Perfect pentru drumuri chiar și în condiții foarte sportive Rulabil pe suprafețe umede, dar în caz de ploaie și apă, îmi lipsește încrederea pentru că nu are siliciu și este semislick.


- Circuit - Sportiv

Pneu bun până acum cel mai bun din gama producătorului pentru condusul off-road la nivel amator. Prețul se justifică și el.


- Circuit - Sportiv

Foarte bun de utilizat pe pistă, fără probleme de încălzire, aderență, etc. Slick-urile sunt natural mai bune sau mai rapide.


- Munte - Sportiv - 4000 km

Rapid și profesional


- Autostradă - Sportiv - 50 km

Cele mai bune anvelope pe care le-am încercat până acum, aceste anvelope au o aderență enormă, durata de viață a acestor anvelope nu va fi mare, dar de aceea nu le-am cumpărat. Foarte recomandate pentru cei care înclină mult în viraje. Am și un senzor de unghi de înclinare și mi-a arătat un maxim de 56°.


- Circuit - Sportiv

Anvelopă ideală pentru pistă, uitaţi de drum. Permite condusul pe pistă uscată. Adereţa foarte apropiată de un slick și comportament identic la un preţ mai accesibil. Nu mai montez decât aceste anvelope.


Vedeți mai multe opinii

Acordaţi o notă acestei anvelope

Pentru a vă exprima opinia cu privire la Michelin Power Cup 2, trebuie să vă autentificați.

LiveChat
Whatsapp Messenger