Căutare în funcţie de dimensiuni

Cumpărare anvelope ATV rutiere/omologate

Anvelopelider.ro vă propune o gamă foarte largă de anvelope din gama "anvelope ATV rutiere/omologate". Noi urmărim preţurile concurenţei şi ne aliniem sistematic la preţul cel mai mic, pentru ca dumneavoastră să beneficiaţi de cel mai bun preţ.

Livrare gratuită, începând de la 2 anvelope ATV cumpărate de pe site-ul nostru.

Care sunt cele mai bune anvelope ATV rutiere/omologate?

 • Maxxis M-932 Razr
 • Maxxis MU-01 Zilla
 • Maxxis M-917 Bighorn
 • Maxxis M-933 Razr 2
 • Maxxis MU-10 Bighorn 2
 • Sun f A033
 • Sun f A043
 • Artrax AT-1206 MX Trax Racing
 • Kenda K530 Pathfinder
 • Kenda K587 Bearclaw HTR
 • Kenda K572 Road GO
 • ITP Holeshot XCR

Cele mai căutate dimensiuni:

Dacă doriți să profitați la maximum de performanțele quad-ului dvs., trebuie mai întâi să alegeți anvelopele potrivite. Într-adevăr, este inconfortabil și periculos să circulați pe străzile din oraș cu anvelope off-road pentru trasee accidentate. Pentru a utiliza quad-ul pe drum, aveți nevoie de anvelope omologate pentru drumuri deschise. Acestea sunt diferite de alte anvelope în mai multe aspecte. Descoperiți în acest ghid sfaturile noastre de expert pentru a găsi anvelope de bună calitate.

Care sunt caracteristicile anvelopelor quad omologate pentru drum?

După cum indică numele, anvelopa quad omologată pentru drum este adaptată pentru circulația pe drumurile publice. Acest tip de anvelopă este similar cu anvelopele clasice ale mașinilor. Deși nu este foarte crăpată (spre deosebire de cele pe care le găsim pe quad-urile sportive), este perfect adaptată asfaltului și canalele sale sunt optimizate pentru a evacua ușor apa de pe drum. Cu toate acestea, nu este potrivit pentru trasee extreme. O anvelopă omologată pentru drum poate fi recunoscută prin mențiunea E4 prezentă pe flancuri.

În afara anvelopelor special concepute pentru conducerea pe drum, este posibil să găsiți altele care sunt « all terrain » și uneori omologate pentru drum. Spre deosebire de primele, acestea din urmă sunt mai puțin eficiente. Deoarece sunt făcute atât pentru conducerea în oraș cât și pe traseele extreme, performanțele lor rămân medii pe drum. Ele sunt făcute pentru a vă permite să ajungeți la un traseu în mod legal.

De ce să alegeți anvelope quad omologate pentru drum?

Modelele de anvelope quad care au primit o omologare pentru drum oferă o experiență excelentă de conducere și distanțele de frânare sunt optime. Acest lucru contribuie astfel la siguranța rutieră. În plus, acest lucru vă permite să circulați pe drumurile publice fără a risca o amendă sau imobilizarea vehiculului.

În plus, asigurarea va ține cont de acest criteriu pentru a vă despăgubi în caz de accident. Companiile de asigurări consideră că sunteți singurul responsabil pentru accidentul dvs. atunci când conduceți pe un drum deschis circulației cu anvelope neconforme.

Când trebuie înlocuită o anvelopă quad omologată pentru drum?

Anvelopele sunt singurele puncte de contact între vehicul și sol. Dar, în ciuda importanței lor, acestea sunt adesea neglijate până când apare o defecțiune notabilă. Pentru a conduce bine un quad rutier Diesel sau pe benzină, trebuie să fiți atent pentru a ști dacă este timpul să schimbați anvelopele sau nu. Unele situații imprevizibile, cum ar fi o pană, vă obligă să înlocuiți anvelopele. Dacă este posibil să le reparați, nu este întotdeauna evident. Dacă flancul anvelopelor este rupt, înlocuirea este singura opțiune care vă stă la dispoziție, deoarece nu este posibil să faceți o reparație în acest caz.

În afara defecțiunilor, uzura anvelopelor vă poate obliga să le schimbați. Pe măsură ce kilometrii trec, crampoanele anvelopelor se uzează încet până dispar. Conducerea cu pneuri într-o stare de uzură extremă vă expune la riscuri mari. Într-adevăr, cu cât anvelopele quad sunt mai uzate, cu atât tracțiunea este mai puțin perfectă. Cea mai mică alunecare poate provoca un accident. Conform Codului Rutier, limita de uzură care nu trebuie depășită este de 1,6 mm. Dacă cauciucul atinge acest nivel, riscați o amendă în caz de control rutier. De asemenea, vă puneți în pericol.

Cunoașterea dimensiunilor roților pentru a alege anvelopele quad

Pentru ca anvelopele dvs. să fie perfect adaptate la conducerea pe drum, trebuie să respecte dimensiunile recomandate de proiectantul quad-ului. Este suficient să consultați informațiile menționate pe flancul anvelopei originale. În general, dimensiunile (în inci) sunt menționate în acest format: Înălțime X Lățime - Diametru jantă. Acestea variază în funcție de faptul că anvelopele sunt în față sau în spate.

Să luăm exemplul Honda TRX250R. Anvelopele recomandate pentru acest tip de quad măsoară 20×10-9 pentru spate și 22×7-10 pentru față.

Nu numai dimensiunile sunt menționate pe pneuri. De asemenea, se găsește numărul de straturi/plys. Acesta variază în general de la 2 la 8 și indică nivelul de rigiditate al echipamentului sau grosimea flancului. Un număr mare de plys este sinonim cu robustețe și rezistență la rupturi. Cu toate acestea, în acest caz, anvelopele fiind mai puțin flexibile, vor fi mai puțin confortabile pentru utilizator.

În ceea ce privește anvelopele pentru quad-uri omologate pentru drum cu un număr mic de plys, acestea sunt foarte flexibile și sar ușor pe drumurile cu deformări. În schimb, nu sunt deloc rigide. Aceste tipuri de anvelope nu absorb bine șocurile. Ele sunt constant expuse la riscul de ruptură.

Este posibil să schimbați dimensiunile originale?

Dintr-un motiv sau altul, s-ar putea să fiți tentat să îmbunătățiți aderența la drum a quad-ului dvs. pentru a îmbunătăți experiența de conducere. În acest caz, schimbarea dimensiunilor originale ale anvelopelor este cea mai bună soluție. Acest lucru rămâne posibil atâta timp cât nu se adaugă mai mult de 2 unități în înălțime și 1 unitate în lățime. Dincolo de aceste măsuri, anvelopele pot freca împotriva cadrului vehiculului. Astfel, dacă dimensiunile recomandate sunt 22x7-10, puteți monta anvelope de dimensiuni 24×8-10 pe jantele dvs.

Riscurile de dezechilibru sunt frecvente atunci când se schimbă dimensiunile anvelopelor. Pentru a limita acest lucru, nu trebuie să schimbați dimensiunile unei singure anvelope din față sau a unei singure anvelope din spate, indiferent de tipul de vehicul.

Cramponii: un criteriu important pentru a alege o anvelopă nouă pentru quad

Formele de cramponi, există sute de ele pe piață. În majoritatea cazurilor, utilizatorii le aleg în funcție de aspectul lor. Cu toate acestea, alegerea unei anvelope noi nu trebuie să se limiteze la aspectul benzii de rulare sau la forma estetică a cramponilor.

Pentru a profita la maximum de performanțele vehiculului dvs., este necesar ca anvelopele să evacueze ușor apa, pietrele, noroiul sau înghețul de zăpadă care se infiltrează în ele. Acest lucru este posibil numai cu cramponi bine spațiați.

Cumpărați cele mai bune anvelope de la mărci recunoscute

Cu numărul impresionant de game și mărci de anvelope quad, alegerea nu este simplă. Pentru a avea toate șansele de partea dvs., alegeți una dintre mărcile mari care și-au dovedit deja valoarea. Cumpărarea produsului unui producător bine cunoscut este un semn de bună calitate.

Pentru a cumpăra anvelope quad omologate pentru drum care au o bună durabilitate, Maxxis este una dintre cele mai bune mărci. Există și alți producători serioși precum Sun F, Kenda, Artrax și Innova. Duro face, de asemenea, parte din mărcile care oferă un raport calitate-preț foarte bun.

Cumpărați anvelopele quad de la Anvelopelider.ro

Cumpărarea online a pieselor de schimb este posibilă pentru toate mărcile de quad. Anvelopelider.ro vă oferă mai multe avantaje, începând cu aspectul practic al serviciilor oferite. Cu platforma noastră, nu mai trebuie să vă deplasați pentru a înlocui anvelopele quad omologate pentru drum. Dacă produsul este disponibil, de la comandă la livrare, procesul de cumpărare este fluid și rapid.

În plus, costul produselor noastre este mai mic decât în magazinele fizice. Într-adevăr, este posibil să realizați economii de până la 30% dacă cumpărați de la Anvelopelider.ro în loc să cumpărați de la un punct de vânzare fizic.

Cu un catalog care numără aproape 200 de mărci diferite, vă oferim posibilitatea de a găsi în câteva clicuri anvelopa dorită.

În plus, colaborăm cu numeroase garaje auto situate în toată Franța. Dacă doriți, un profesionist competent cu experiență în montarea anvelopelor poate interveni la recomandarea noastră după livrare, indiferent dacă vă aflați în Nîmes, Paris, Lyon, Toulouse, Rennes, Marseille, Caen, Nice sau în alte orașe din Franța. Partenerii noștri pot, de asemenea, efectua reparații la quad-ul dvs. dacă este necesar.

Cum să creșteți durata de viață a anvelopelor quad?

Una dintre trucurile pentru a reuși acest lucru este de a păstra o presiune optimă a aerului pentru anvelopele quad-ului dvs. Într-adevăr, presiunea anvelopelor, fie ele noi sau nu, are o influență considerabilă asupra aderenței la drum și a tracțiunii vehiculului. În caz de subumflare, performanțele vehiculului sunt reduse, mai ales în curbe, și consumul de combustibil crește. În caz contrar, siguranța dvs. și a celorlalți utilizatori ai drumului sunt amenințate.

Anvelopele supraumflate au o aderență slabă la sol și vă împiedică să conduceți în siguranță. Prin urmare, se uzează repede și pot exploda fără avertizare. De reținut, presiunea aerului necesară pentru modelele omologate variază între 0,4 și 0,9 bar.

Dacă utilizați frecvent vehiculul, verificați nivelul de presiune a aerului în fiecare lună. În caz contrar, verificarea poate fi efectuată de fiecare dată când doriți să faceți o ieșire.

Anvelopele quad omologate pentru drum se diferențiază de alte tipuri de anvelope prin flexibilitatea și confortul pe care le oferă conducătorilor. Dacă doriți să schimbați cele de pe vehiculul dvs. off-road și să cumpărați anvelope care să poată tracta bine pe carosabil, nu ezitați să consultați catalogul Anvelopelider.ro, specialist în vânzarea de anvelope online. Astfel, chiar și atunci când nu sunteți off-road, veți putea beneficia de o experiență de conducere optimă. Transportul este gratuit pentru achiziția a 2 anvelope identice.

LiveChat
Whatsapp Messenger